Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Számlázó-programok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Számlázó-programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
Forditás, fordító irodák

Forditás, fordító irodák

Forditás, fordító irodák, , Idegennyelvű fordítás. Fordítás, egyéni fordítók és a fordító irodák weboldalait linkjeit összesítő oldal kategóriákba rendezve. A Földön jelenleg (2004) 6,4 milliárd ember lakik, a beszélt nyelvek száma 4000 és 4500 között lehet (más tudósok 6000-6500-ra teszik ennek számát), a különféle dialektusok száma pedig elérheti a 20 ezret. A szám folyamatosan csökken, sok kis nyelvet fenyeget az eltűnés, a holt nyelvvé válás veszélye néhány generáción belül. Ha idegennyelvű fordítás szükséges akár bármely szakterületen, nálunk kategóriákra, azaz nyelvekre bontva találhat segítséget

Könyvelés - könyvelők

Könyvelés - könyvelők

A számlázással soros kapcsolatban álló szakmai tutilap oldal, amelyben a szerkesztője megyei szintű bontásban összegyűtötte a könyvelőket illetve a könyvelő irodákat. Ahol számlázás történik ott könyvelőre is szükség van.

Ügyviteli programok - általános és speciális témák

Ügyviteli programok - általános és speciális témák

Ezen a lapon a Magyarországon található ügyviteli programot forgalmazó, gyártó cégek weboldalait gyűjtöttük össze kategóriák szerint. Nem könnyű a választás, igyekeztünk minél több kategóriát felállítani. Sok ügyviteli program azonban moduláris felépítésű, így vannak olyan programok, melyek több kategóriába is beleillenek. Mivel számlázó programból rengeteg van és ezek is különféle kategóriákra bomlanak így ezeknek külön tutilap aloldaluk van melyet az ajánlott lapok dobozban lehet megnyitni.

Tuti menü