Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Altalános számlázó programok képes leírás - Számlázó-programok.tlap.hu
részletek »

Altalános számlázó programok - Számlázó-programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Altalános számlázó programok
Keresés
Találatok száma - 24 db
 UnioSzámla

UnioSzámla

A számviteli törvénynek és az unios szabályoknak is megfelelő számlázóprogram, amellyel egszerüen készítheti el többnyelvű számláját bármely valutában, hosszú, szabadon szerkeszthető tételszövegekkel. A számlák nyelve a jogszabálynak megfelelően kétnyelvű, a második nyelv választhatóan angol-, német-, vagy olasz. A kezelőfelület nyelve szintén választható. (angol-, német, vagy olasz). A számlakibocsátónak több különböző valutában lévő bankszámlaszáma lehet. A számlákat nyomtathatjuk álló vagy fekvő formátumban, a felső margó tetszőlegesen méretezhető, amely lehetővé teszi a cég már meglévő fejléces papírjaira való nyomtatást.

Aucash pénztárgép

Aucash pénztárgép

Aclas, Fiscal, és Euro pénztárgépek forgalmazása online webáruházunkban részletes termékleírásokkal, akciós árakon! Ezen gépek forgalmazásán túl szintén vállaljuk bármilyen típusú pénztárgép javítását és átírását Budapesten szaküzletünkben. Skype-on, MSN-en, E-mailben, és telefonon is elérhetnek bennünket, és kérhetnek ajánlatot! Komplett pénztárgépes rendszerek vonalkód leolvasóval digitális mérleggel és szoftverrel.

CasMan

CasMan

Az AHS CasMan Pro verziója mindazon tulajdonságokkal, funkciókkal rendelkezik, melyekkel a AHS CashMan Lite verzió a készletkezelési funkciókkal kiegészítve, mint: - Készletkezelés - Azonnali készletinformációk (karton) - 6 féle szabadon beállítható ár - partnerhez rendelhető ár - Minimum készlet - Raktárra vételezés számla ill. szállító alapján - Termékforgalom - Bizományos műveletek - Bizományos értékesítés - Bizományos elszámolás automatikus számlakészítéssel - Pultos értékesítés - Vonalkódos azonosítás - Kapcsolat a pénztárgéppel (Samsung ER-700)

CobraContoLight

CobraContoLight

A CobraContoLight számlakészítő és raktárkezelő program egyéni vállalkozók, és kisebb gazdálkodó szervezetek ideális számlázó programja. A program biztosítja, hogy - A számla kinyomtatása után a számla adatai már nem módosíthatók - A számla ismételt kinyomtatása esetén a számlára rányomtatja a -másolat- feliratot.

eSystem éttermi szoftver

eSystem éttermi szoftver

Cégünk vendég-látóipari szoftverek programozásával és forgalmazásával foglalkozik. Ha Ön már a hagyományos módszerekkel nem tudja nyomon követni cége alapanyag illetve nyersanyag forgalmát, ezen könnyen segíthetünk éttermi rendszerünkkel. Éttermi szoftverünkkel napra készen követheti és automatikus megrendelést is, beállíthat szállítókra bontva. Az éttermi rendszer segítségével kár otthonról is mindent nyomon követhet az automata e-mail küldő rendszer segítségével, amely minden beállított változásról jelentést küld. Látogasson el bemutatótermünkbe és tesztelje személyesen vendéglátó programunkat.

EU Szolgáltató  számlázó program

EU Szolgáltató számlázó program

Az Európai Unión belüli szolgáltatásokkal is foglalkozó vállalkozások számlázását könnyíti meg az EU Szolgáltató programunk. Korszerű számlázó program, mely számláz magyar, angol és német nyelven, és árajánlat készítést is tartalmaz! Internetes árlista támogatás a WebTesz programmal. A Provimax Kft. alakulásának 10 éves évfordulójára adtuk ki 2006-ban!

Eur-On rendszer

Eur-On rendszer

Manapság nem úgy van mint régen. Szigorú törvények szabályozzák a tevékenységünket, a piaci esélyeinket pedig alapvetően befolyásolja a megjelenés igényessége is. Számlakészítő programunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnének megfelelni a jelenlegi pénzügyi előírásoknak, mindemellett saját stílusukat, arculatukat is érvényesíteni kívánják, valamint gyors, naprakész, sokoldalú pénzügyi statisztikát igényelnek. No persze mindezt valahogy egyszerűen. Amikor a korábbi DOS alapú programunk (amelyre a mai napig büszkék vagyunk) helyett egy mai un. Windows-os verzió fejlesztését elhatároztuk, sok szempontot vettünk figyelembe. Az Európai Unió jelenlegi és várható elvárásait (többnyelvűség, tetszőleges pénznem), a gyakorlati használhatóság szempontjait (gyors megértés, könnyű adatrögzítés, hibamentes működés), a rögzített adatok alapján hatékony pénzügyi analitika szolgáltatását, valamint hangsúlyosan a számla íráskép esztétikai lehetőségeit.

EVO Standard Számlázó Program

EVO Standard Számlázó Program

Kis és közepes vállalatok számára kifejezetten ajánlott, több lépcs˜ben b˜víthet˜ program. Minimális számítógépes ismerettel is könnyen elsajátítható a használata, könnyen telepíthet˜ program. Folyamatos jogszabálykövetés, frissítési lehet˜séggel (megfelel a 24/1995. (IX.22) PM rendelet eloírásainak). Napi zárás készítése a különböz˜ számlatípusokról. Korlátlan partner és termék adatbázis, korlátlan számú számla kiállítási lehet˜ség Céges logóval ellátott számla, láblécként változtatható reklám-üzenet nyomtatható a számlára. Parnerekhez rendelhet˜ egyedi árak. Forgalmi kimutatások. Eseménynaplózás, felhasználónkénti jelszavas védelem. Szolgáltatás számlázását megkönnyít˜ több soros terméknév és megjegyzés rovat a számlán. B˜víthet˜ mennyiségi-egység adatbázis. Deviza számla kiállítási lehet˜ség, b˜víthet˜ devizanem-adatbázissal (Euro, $, stb.). Kintlev˜ség nyomonkövetés a program segítségével. A program használatához telefonos segítséget kaphat munkanapokon 8-20 óráig. Raktárkezel˜, pénzügyi és min˜ségbiztosítási modullal könnyen b˜víthet˜, igény esetén akár több felhasználós rendszerré is fejleszthet˜.

HessynSzámlázó - számlázó program

HessynSzámlázó - számlázó program

A HessynSzámlázó program kis és középvállalatok számlázási feladatait, nyilvántartását teszi lehetővé. A programot ajánljuk; - szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak, - kereskedelmi vállalkozásoknak, ahol a készletnyilvántartás más programmal megoldott, - építőipari vállalkozásoknak.

Hirdetés
Hogyan válasszunk számlázó programot?

Hogyan válasszunk számlázó programot?

Hogyan válasszunk számlázó programot? A témában járatlan embernek ez nehéz kérdés. Rengeteg számlázó program kapható, melyek minősége, funkciói és a hozzátartozó szolgáltatások eltérnek. Az oldal a főbb megvizsgálandó tulajdonságokat gyűjti össze, nem ajánl semmilyen terméket. Mit vizsgáljunk: - funkcionalitás - szállító megbízhatósága - a beruházás valódi értéke - szükséges szolgáltatások, leírások - a működtetéshez szükséges környezet - törvényi előírások betartása - opcionális modulok kiválasztása

InCash Számlázó

InCash Számlázó

Az InCash Számlázó Light egy nagyon kedvező áron kapható számlázó program, mely remek funkciókat tartalmaz. A LOGO-val is ellátható forintos kimenő számlák készítése mellett többek között alkalmas árajánlatok, PRO FORMA (díjbekérők), és a vevői megrendelések kezelésére is, illetve a kézi kimenő számlák felrögzítésére. Felárért elérhető bővítő modulján keresztül számos főkönyvi kettős könyvelő programhoz hozzá csatolható. A szoftver telepítése nem igényel szakemberi segítséget, bárki számára könnyen elvégezhető. A felhasználói felület a legmodernebb szellemben készült, a megjelenítés pedig nagymértékben testre szabható. Terméktámogatási feltételeinek köszönhetően nem rendelkezik évente fizetendő frissítési díjjal.

Ingatlan program

Ingatlan program

Ingatlanok, irodák, üzletek, raktárak bérleti díjainak automatikus kiszámlázása. Berögzíthetőek a bérleti szerződésekből a szükséges adatok ami lehetővé teszi az automatikus számlakészítést, így a bérleti díj lehet fix összeg, alapterület függő, havi díj, éves díj, Forintos, valutás, stb. Csak az elkészítendő számlák esedékességét kell megadni és minden számla elkészül egy gombnyomásra. A bejövő közüzemi számlák berögzíthetőek és továbbszámlázásuk maradéktalanul biztosított. Az elkészült számlák csoportos kinyomtatására is van lehetőség. A program képes kapcsolatot létesíteni az adatbázis szerverrel az interneten keresztül így egy távoli gépen is ugyanúgy dolgozhatunk.

InSys számlakészítő rendszer

InSys számlakészítő rendszer

E rövid összefoglalás egy általános számlázási rendszer lehetőségeit sorolja fel. A program segítségéval egy általános számla egyszerűen elkészíthető. A rendszer többek között az alábbi lehetőségeket biztosítja: a számla megfelel a 24/1995. (XI.22.) PM. rendeletben előírtaknak (kihagyás és ismétlés nélküli sorszámozás, példányok sorszámozása, stornírozási lehetőség stb.), lehetőséget nyújt arra, hogy a számlainformációkról kimutatásokat lehessen készíteni (törzslisták, összesítő lista számlákról), igény esetén egyszerű lehetőséget nyújt a kapcsolódó cikkek és készletek kezelésére, bejelentkezési rendszere véd a program jogtalan kezelésétől, egyszerűen adaptálható ún. általános rendszerparaméterek (a számlát kiállító cég nevének, címének, bankszámlaszámának, adószámának) megadásával, könnyen kezelhető szerviz lehetőségeket biztosít (adatok mentése, visszatöltése, indexelése stb.),

INVOICE számlázó szoftver

INVOICE számlázó szoftver

Az Invoice egy egyszerű és logikusan kezelhető Firebird/Interbase adatbázis alapú, hálózatban is kiválóan használható, többfelhasználós számlázó és raktárkészlet nyilvántartó program. Mire alkalmas az Invoice 1.0 számlázó és készletnyilvántartó program? Számlázás, készletnyilvántartás mellett partnerek, vevők, termékek, szolgáltatások, beszerzések és eladások nyilvántartása. Az Invoice számlázó program számla, szállítólevél, árajánlat kiállításán kívül a következő funkciókat tudja: -bevételezés és árukezelés, -szállítók egyesítése, -többszintű árkezelés, kis- és nagykereskedelmi árak, -átlagárkezelés és kerekítés, -vonalkód és termékkód kezelés, -egyszerűen elérhető szűrési, rendezési funkciók, -excelbe exportálható listák készítése, -összetett keresési funkciók, -jogosultságkezelés, -megren delések nyilvántartása, -internetes kliens modul, -statisztikák, kimutatások készítése, -deviza és EU-s számla készítés (több nyelven is). Az Invoice számlázó szoftver felülete áttekinthető, laikus számára is könnyen kezelhető. Igényes számlaformátum, számos egyedi beállítási lehetőséggel. Billentyűzetről is vezérelhető a gyorsabb számlázás érdekében.

j-Kontó számlázó

j-Kontó számlázó

Három fő modult tartalmaz: számlázás, pénztárkezelés, útnyilvántartás A számlázó lehetőségei: a számlákat PDF formátumban exportálhatja, tetszőleges számú pénznemet kezel, idegen nyelvű számlák készítése, a számlák klónozhatók/másolhatók, több független számlatömb kezelhető, tetszőleges számlaszám kezdőbetűk használata, cég logo megjelenítés, vevők nyilvántartása cím, számlaszám, adószám, telefonszám, e-mail cím alapján, tevékenységi körök rögzítése egységárral, vevők, tevékenységi körök szűrhető, rendezhető listázása, nyomtatása, számlák megjegyzéseinek nyilvántartása, vevők, tevékenységi körök feltöltése egyszer szükséges, későbbiekben, adatbázisból lehívhatók, számlák listázása, szűrése, rendezése, számla lista nyomtatás adott szűrés, sorba rendezés alapján. Adott feltételeknek megfelelő számlák nettó, bruttó értékeinek összesítése. sztornószámla készítése, helyesbítőszámla készítése, előlegszámla készítése, végszámla készítése, előre elkészíthetők a számlák, melyek csak nyomtatáskor kapnak sorszámot. Addig törölhetők is. tetszőleges tételszám - több oldalas számla, biztonsági mentés készítése, mintaszámla,

Kristály Fény számlázó

Kristály Fény számlázó

Fő területünk: a megbízó cég speciális egyedi igényei szerinti számlázó programok készítése, ezen belül - általános számlázó, készletnyilvántartó és munkalapnyilvántartó - valamint víz és csatornadíj számlázó rendszerek írása. Programjainkat országszerte eredményesen alkalmazzák. 11 év alatt a kereskedelem, az ipar és szolgáltatás területén szerzett tapasztalat eredményeként született meg, a régebbi programnyelveket leváltva, immárl Windows alapon futó Kristály ügyviteli rendszer. Kissebb vállalkozások is hozzájuthatnak kezdő verziónkhoz a Kristály Fény-hez, amit a cég növekedésével együtt bővíthetnek a megváltozott igényeik szerint. Komplex rendszerként a Kristály kereskedelmi rendszer 'Kristály Gömb' és a Kolibri könyvelő rendszerünket ajánljuk. A legmagasabb szintű verzió 30 napos demo-ja oldalunkról ingyenesen letölthető, ez idő alatt eldönthető megvásárolják-e. A telepítéshez és használatbavételhez E-mailben, Skype-n, telefonon segítséget nyújtunk.

MIKRO exPanda

MIKRO exPanda

A MIKRO exPanda programot az évi néhány száz vagy évi néhány ezer bizonylatot előállító mikrovállalkozásoknak ajánljuk, akik a programot nem hálózaton, hanem csak egy számítógépen kívánják futtatni. A korábbi (dobozos)program helyett forgalmazott új MIKRO exPanda program az exPanda rendszer SQL adatmotorját használja és rendelkezik annak minden kényelmi funkciójával és tudásával. Forintos és devizás számlázás, raktár készlet kezelés (FIFO), bizományosi készlet és elszámolás, több bankszámla és házipénztár, tárgyi eszközök, vevő és szállító folyószámla, cégenkénti és cikkenkénti forgalmi kimutatások, főkönyvi könyvelés mind részei a MIKRO verziónak. Egyszóval szinte minden a gyártás és szerviz modulokat kivéve! Kérjük nézze meg a program modulok ismertetőjét!

Tuti menü