Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Altalános számlázó programok képes leírás: Modul6 - Wszámla [2. oldal]
részletek »

Altalános számlázó programok: Modul6 - Wszámla [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Altalános számlázó programok
Keresés
Találatok száma - 24 db
Modul6 Számla

Modul6 Számla

- A rögzített számlák mennyisége nincs korlátozva - Devizás számlák készítése - A kinyomtatásig a számla minden adata módosítható, a számla törölhető, nyomtatás után a számla sztornózható. - Nyomtatás előtt a számla megtekinthető a képernyőn. - A nyomtatási példányszám szabadon beállítható nyomtatás előtt. - A számlákból korlátlan számú másolat nyomtatható. - Számla klónozása, vagyis új számla készítése egy meglévő számla adataival. - Összegek számítása két tizedesig vagy egész összegre kerekítve. Készpénzes számláknál 5 Ft-os kerekítési lehetőség a 2008-as szabályok szerint. - Fordított adózásos számlák rögzítése a 2008-as szabályok szerint. - Korlátlan terjedelmű megjegyzés elhelyezése a számlafejben, az egyes tételekben, valamint a számla végén. Előre rögzített kész szövegek beszúrása. - Automatikus kedvezmény-számítás a tételekre és a számla végösszegére. Százalékos vagy abszolút összegű engedmények, összegtől vagy mennyiségtől függő sávokkal. Érvényesség kezdetének és végének megadása. - Számlatételek felvitelekor a termék / szolgáltatás kiválasztása kötelező, de a felkínált megnevezés és a bruttó / nettó egységár felülírható. - Céglogó, embléma elhelyezése a számlán. - A program lehetőséget biztosít a számlaformátum kisebb módosításaira. - Különböző méretű borítékok, illetve ajánlott levél feladóvevény nyomtatása a partnerek adataival.

NATURASOFT számlázó programok

NATURASOFT számlázó programok

Cégünk jelenleg kizárólag a magyar jogszabályoknak megfelelő és magyar nyelvű ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Széleskörű igényeknek megfelelő, kiváló minőségű, hálózatosan is megbízhatóan használható, SQL alapú szoftvereket készítünk. Az évek során ügyfeleink száma mára már elérte a 8000-es számot.

Pénztárgép center

Pénztárgép center

Cégünk a következő termékeket forgalmazza: pénztárgépek, mérlegek, vonalkód olvasó és nyomtató, árazó gépek, bankjegyszámlálók. Szervizünk közel 100 pénztárgép szervizelését vállalja, amit APEH engedéllyel rendelkező szakembereink végeznek. Szakembereink weboldalon vagy személyesen leadott megrendelésben rögzített paraméterek szerint a pénztárgépet felprogramozzák, beélesítik. Személyes átvétel esetén üzletünkben a bemutató készüléken a pénztárgép működését kollégáink ismertetik. A regisztrációt az Ön aláírásával igazolt adatközlő lapon küldjük az APEH felé, tehát a pénztárgép bejelentéssel sem kell fáradnia.

Precíz Ft Számla

Precíz Ft Számla

A termék feladata: Röviden számlázás. A belföldi kimenő forint számlák kiállítása és a kiállított számlák nyilvántartása. Akár termék értékesítés, akár szolgáltatás is lehet. Jellemzők: Hat árkategória kezelése, termékek és szolgáltatások nyilvántartása, partner nyilvántartás (csak egyszer kell felvinni (akár később több modulra bővítés esetén is), árjegyzék nyomtatás (közel 32 féle adatszerkezetben), minden termék vagy szolgáltatás egy alaptermékcsoportba (profil) sorolható, bármely időszakra, partnerre, termékre analitika, kiegyenlítetlen számlák analitika, több mint 30 féle nyomtatható számla formátum, kiegyenlítetlen számlák listája - kiegyenlítés vezetése, szabadon korlátlanszámú sor vihető fel (bár kisvállalkozásokra tervezett így 10 000 fölé nem javasolt), szabadon bővíthető például az áfakategóriák (változáskor nem kell programot frissíteni) Alapnyilvántartások: Magyar helységek és azok irányítószáma , besorolási kódok (a cégre jellemző kódokkal lehet feltölteni), áfa kategóriák (a gyártáskor ismert alapkategóriákkal feltöltve szállítjuk)

Számla Expressz 3 SQL

Számla Expressz 3 SQL

Számlázás, készletkezelés, költségnyilvántartás, házipénztár SQL szerveren A Számla Expressz 3 SQL egy könnyen használható, sokoldalú számlázó és ügyviteli program, amely megfelel a számítógépes számlázás szabályait előíró törvény és PM rendeletek követelményeinek. A Számla Expressz 3 program Windows 8, 7, Vista, XP, ME és Windows 9x operációs rendszereken (32/64 bit) futtatható. A program nem ír adatokat a Windows registry területére, minden beállítás az adatbázisban tárolódik. A program MySQL, MSSQL vagy Interbase szerverhez tud kapcsolódni, és a szerveren létrehozott adatbázisfájlokat kezelni. Ha Ön a nem tud vagy nem akar SQL szervert használni, akkor Önnek a Számla Expressz 3 alap verziójára van szüksége. Kipróbáláshoz töltse le, majd telepítse a programot. Minden funkció korlátozás nélkül működik, csak az elkészített bizonylatok kiállító rovata nem lesz kitöltve. Ha használ korábbi Pont5N/Parit szoftvert, akkor az áttérés feltételeiről honlapunkon tájékozódhat.

wSoft - Számlázó program

wSoft - Számlázó program

A wSoft számlázó program segítségével, másodpercek alatt készíthet a NAV előírásainak megfelelő, áttekinthető, többnyelvű számlát, díjbekérőt vagy szállítólevelet. A számlázó program képes a termékek / szolgáltatások, illetve az ügyfelek listáját, importálni vagy exportálni. Lehetőség van más rendszerekből (pl: webáruház) korlátlan mennyiségű számla importálására is. A wSoft számlázó program külön díj nélkül használható hálózatos üzemmódban, szervertől függően akár interneten is elérhető adatbázissal.

Wszámla - számlázó program

Wszámla - számlázó program

A WSzámla számlázó program főbb jellemzői: Számlázás és rendelés - Korlátlan számú ügyfél, termék, szolgáltatás, számla, tartható nyilván - Partnerekhez rendelhető százalékos kedvezmények és fizetési módok - Számla kialakítása, tételes felsorolással és tetszőleges tartalmú kiegészítésekkel - Tételes engedmények megadásának lehetősége a számlán - A számlák nyomtatás előtt megtekinthetőek - A számlákon egyszerre szerepeltethető céglogo és szöveges szállítói információ - Az elkészített számláik rontása, stornózása, (rész)kiegyenlítése, gyűjtése - Forgalmi listák, top vevők, eladások adatai - Vezetői információk: ügyfélkörök, termékcsoportok forgalma, termékek, szolgáltatások értékesítési adatai - Számos kényelmi funkció: beépített irányítószám-gyűjtemény, gyorsgombos elérések, valamint a felhasználónkra szabható egyedi beállítások - Utólagos számlanyomtatáshoz megadható nyomtatási példányszám - Helyesbítő és Stornó számla kiállítása esetén azonnali nyomtatási lehetőség biztosítása - Előlegszámla kezelése

Tuti menü