Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Belépő szintű számlázó programok képes leírás - Számlázó-programok.tlap.hu
részletek »

Belépő szintű számlázó programok - Számlázó-programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Belépő szintű számlázó programok
Keresés
Találatok száma - 17 db
A számlázó program

A számlázó program

Megjelenését tekintve egy jól áttekinthető és egyszerű felépítés fogadja Önt. Ez a számlázó program nagymértékben megkönnyíti a napi munkát, hiszen úgy alakítottuk ki, hogy figyelembe vettük a felhasználók által beküldött észrevételeket és javaslatokat. Tehát a kötelező funkciókon túl olyan lehetőségeket is kínál, mellyel cége megítélését egyértelműen pozitív irányba mozdíthatja. A számlázó program öntanuló mechanizmussal van felvértezve, így számláit a lehető leggyorsabban tudja elkészíteni! Nem kell a program indításakor a különféle tétel és partner adatok feltöltésével bajlódnia, csak kezdjen el számlázni és a program minden letárolt tételt és partnert automatikusan behelyez a törzsbe, ahonnan később már listából kiválaszthatja. Ennek a számlázó programnak bármely részén alkalmazható az un. jobb egérgombos navigáció - még egy extra szolgáltatás, mely az Ön kényelmét szolgálja. A számlaformátumot saját ízlésére igazíthatja, valamint céglogojával egyedivé teheti számláinak megjelenését. Természetesen a program megfelel a magyarországi előírásoknak és erről nyilatkozatot is kap.

AXEL számlázó

AXEL számlázó

Egyszerű, gyors számla kiállítás. APEH által elfogadott számlázó szoftver. A program szállítólevél, árajánlat, megrendelés készítésére is alkalmas. Nem csak számlázási, hanem készletnyilvántartó program is egyben. Számos beállítás, lekérdezés, grafikon. Ingyenes, beépített, automatikus frissítés!

Cashier

Cashier

Cégünk saját fejlesztésű terméke, egy univerzális számlázó program, amely egyszerűen és gyorsan telepíthető, könnyen használható, kis és közepes cégek számára ideális. Az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik. A hatályos törvényi előírásoknak megfelelő működés és számlakép, egyszerű, gyors adatkezelés, printerfüggetlen nyomtatás, számlasztornó, jóváíró számla, pro forma számla, garancialevél készítés lehetősége, előzetes számlakép, több bankszámla kezelése (akár több devizanemben), termék és partner adatok nyilvántartása, kedvezmény és felár kezelés, új kerekítési szabályok és fordított Áfa kezelés, magyar és angol nyelvű számlanyomtatvány, összesítő listák.

Clear Admin

Clear Admin

A Clear Admin Számlázó egy kifejezetten egyszerű program. Ingyenes alaprendszerből és megvehető modulokból áll. A következő területeken nagyszerűen használható: Szolgáltató cégek belföldi számlázása, nemzetközi számlázás (idegen nyelv, deviza), kintlevőségek kezelése, fordított adózás, céglogóval ellátott számlák készítése, nagy tömegű számla átvétele más rendszerekből, tömeges számla- és postai csekk-nyomtatás

CPort-Számla

CPort-Számla

Számlázó szoftverünk akár egyszerű számlázóként, de komplex számlázó rendszerként is funkcionál. Egyszerű kezelhetősége miatt rendkívül felhasználó barát. Az évek során megtapasztaltuk, hogy kétféle felhasználó létezik. Az egyik aki inkább billentyűzettel szeret dolgozni, a másik aki inkább egérrel szeret kattingatni. A szoftver mindkét felhasználót kiszolgálja, hiszen minden funkciója elérhető billentyűzetről, és egérrel is.

DEPO Számla 4

DEPO Számla 4

Az új DEPO Számla 4 program olcsó és kiváló megoldást nyújt az alapvető számlázásban. A szoftver készletnyilvántartást nem tartalmaz, de a gyakran alkalmazott tételek feltölthetőek terméklistába. A szoftver sokféle visszakeresési lehetőséget tartalmaz az ügyfelek adataival és a kiállított számlákkal kapcsolatban.

Elektronikus számlázás, EDI

Elektronikus számlázás, EDI

Az elektronikus számla tulajdonképpen ugyanaz, mint a hagyományos számla, csak nem kinyomtatott, hanem elektronikus, .xml formátumban. A hitelességhez azonban szükség van digitális aláírásra és időpecsétre. A digitális aláírás gyakorlatilag ugyanaz, mint amikor Ön aláírja, lepecsételi nyomtatott számláját, az időpecsét pedig nem más, mint egy tanúsítvány, hogy az adott dokumentum mikor lett kiállítva. Ezzel igazolódik, hogy a számlát nem visszadátumozták, vagy előredátumozták. A nyomtatott számlák tárolása és archíválása eddig is rengeteg gondot jelentett, ezt azonban egyszer és mindenkorra elfelejthetjük, hisz e-számláink tárolásához elég egyetlen DVD lemez is, amire több százezer elektronikus számla ráfér.

Eniszámla 1.0 Standard

Eniszámla 1.0 Standard

Az Eniszámla egy kivételesen könnyen kezelhető számlázó program, mely elsősorban azoknak a kis és középvállalkozásoknak az igényét elégíti ki, akik szolgáltatásokat számláznak és nincs szükségük raktárkészletkezelésre. A program a következő fő funkciókat nyújtja: Partnerek nyilvántartása , termékek nyilvántartása, magyar, angol és német nyelvű és tetszőleges pénznemű normál-, helyesbítő- és sztornó számlák készítése, testreszabható számlaszámok, változtatható számlakép, több számlatömb kezelése, cégembléma nyomtatása számlára, irányítószámok alapján automatikus helységnév felismerés, számlák csoportosítása tetszőleges szempont(ok) szerint, exportálás Excelbe, program jelszavas védelme

InnVoice Standard

InnVoice Standard

- Számlaképek 14 féle változatban, 8 nyelven (magyar, angol, német, francia, olasz, román, szlovák, szlovén) - Devizaszámlázás - Hátralékkezelés - Számlák, szállítólevelek, proforma számlázás - Jogszabályoknak megfelel∓mp;ilde; számlázó szoftver - Házipénztár kezelés - Folyamatos terméktámogatás és APEH nyilatkozat

Hirdetés
JGL Számla

JGL Számla

A JGL Számla program egy alap számlázó. Kiadható bizonylatok: Számla Módosító számla Számlát érvénytelenítő okirat Előlegszámla Proforma Szállítólevél (számla alapján) Széles körben paraméterezhető, általános célú számlázó program. Vonalkód olvasó használat lehetőség. Cikk-karton, ügyfél karton vezetés, több mint 30 féle nyomtatás, grafikonok. 130 referencia. Összeállíthatóak csomagok is, vagyis egyes kapcsolt cikkeket együtt is hozzáadhatunk a készülő számlához. (pl. tankönyvcsomag). Boríték, ajánlott postai szelvény címzés, címke nyomtatás, elektronikus másolat küldés E-mail-ben lehetőség. Excel, Html export, cikktörzs, ügyféltörzs Excel import lehetőség.

Money számlázó rendszer

Money számlázó rendszer

Cégünk dinamikusan fejlődik. Vezető programozónk 1981 óta készít programjait, a hosszú idő alatt az élet számos területére készített alkalmazásokat. Pl.:orvosi rendszerek, utazási és utasfoglalási rendszerek, Grafikus raktárkezelő, biztosítási ügynők nyilvántartás, mezőgazdasági gépek üzemanyag fogyasztási nyilvántartás, ISO minősítéshez szükséges anyagmozgást nyilvántartó,követő rendszer. Ezeken kívül számtalan egyedi szoftvert fejlesztünk, ügyfeleink igényei szerint, és meglévő rendszereinket is folyamatosan fejlesztjük, A money számlázó programunk jellemzői: Pontosan követhető, hogy melyik számla mikor válik esedékessé, a vevői és szállítói számlák alapján áfa-kimutatás készíthető, az árrés kalkulációval kiszámítható az értékesítés nyeresége, megfelel a legutolsó jogszabályi-, és törvényi előírásoknak, a program használatához minimális számítógép kezelési ismeret szükséges, mindenfajta kézikönyv használata nélkül könnyen kezelhető lehetőség van a program további bővítésére, és saját arculatra való alakítására, minimális hardware igény nyomtatható terméklista, nyomtatható vevőlista, vevők nyilvántartása, vevők számainak lekérdezése kiegyenlítetlen számlák nyilvántartása, ÁFA analitika, számlák listája, vevőnkénti statisztikai összesítés angol/magyar, német/magyar számla formátum, könnyű kezelhetőség egérrel és billentyűzetről, vevőnként engedmény.

PC Connect

PC Connect

A PC Connect Bt 1996 decemberében alakult. Alapvetően informatikai rendszerfejlesztés és kereskedelmi profillal. Főleg más cégek alvállalkozóiként dolgoztunk több nagyobb cég részére is. Az eltelt idő alatt mindig a megbízóink lehető legteljesebb kiszolgálására törekedtünk, hogy a belénk vetett bizalmat megszolgáljuk. Az informatika átfogó ismerete és a folyamatos képzés és fejlődés sikereink és az Ön kényelmének záloga. Folyamatosan fejlődünk és szélesítjük ismereteinket azért a célért, hogy a lehető legjobban támogassuk megrendelőinket a minden napi munkában.

ProfitTárs számlázó program

ProfitTárs számlázó program

A legújabb ProfitTárs programmal Ön egy igazán letisztult, meglepően könnyen kezelhető, a legújabb operációs rendszerrel teljes mértékben kompatibilis programhoz jut. Ne higgyen a marketingszövegeknek, győződjön meg erről saját szemével! Töltse le, és próbálja ki a programot! Ehhez nem kell megadnia elérhetőségét, nem kell regisztrálnia sem, mindössze telepíteni, és elindítani a programot teszt üzemmódban. Ezen túl, Önnek bármikor lehetősége lesz áttérni egy komplexebb díjcsomagra, melyet további 6 modullal bővíthet. A program az összes funkciót tartalmazza azért, hogy az esetleges áttérés mindenki számára zökkenőmentes legyen!

ProgramTECH Számlázó

ProgramTECH Számlázó

Ne rendeljen szoftvert, amíg nem kért ajánlatot tőlünk! Ha Ön bizonytalan informatikai kérdésekben, vagy éppenséggel pontosan tudja mire van szüksége, akkor is érdemes felvennie a kapcsolatot velünk. Biztosak vagyunk benne, hogy elképzelését hasznos tanácsokkal tudjuk kiegészíteni még akkor is, ha végül mégsem a ProgramTECH-re esik a választása.

QuickYard számlázó

QuickYard számlázó

A Szoftver a minden számlázással kapcsolatos művelet elvégzésére használható illetve a számlákról listákat, kimutatásokat készíthetünk. Cikktörzs illetve partnertörzset tárol, de lehetőség van szabad szöveges számla készítésére is. Egyedi számlaformátum készíthető például céglogo elhelyezése. Lehetőség van más QuickYard modulokkal történő összekapcsolásra

Számla light

Számla light

A számlázó programok többféle igényt elégíthetnek ki. Az Ön cége lehet mikro, kis , közepes, vagy nagy vállalkozás is. Ezektől, és tevékenységi körétől függően más és más számlázó programot érdemes használnia. Amenyiben nem a megfelelő számlázási rendszert használja, abban az esetben sok humán erőforrást feleslegesen használ, melynek következtében az Ön vesztesége (alternatív költsége) nagyobb lesz, mint a számlázó program karbantartási megvásárlási ára, illetve ennak karbantartási díja lehet. Cégünknél választhat, hogy előre elkészített számlázó programunkat használja, vagy esetlegesen egy egyedi fejlesztésű rendszert igényel, melyet készséggel kifejlesztünk az Ön számára.

Számla Start

Számla Start

Számlakiállítás még sosem volt ilyen egyszerű! A Kulcs-Számla Start program egy kiváló választás vállalkozása számára, ha számlázási adminisztrációját könnyen és gyorsan kívánja elvégezni. Ügyfeleit egy kézben tarthatja, számlázhat, kiegyenlítéseket kezelhet, alakíthatja bizonylatait, lekérdezheti termékenkénti eladási listáját, riportot készíthet kintlévőségeiből. A program a törvényi előírások figyelembevételével készült, NAV igazolást biztosítunk a programhoz. A Kulcs-Számla sikerélményt kínál Önnek! Számlakiállítás még sosem volt ilyen egyszerű!

Tuti menü