Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Elektronikus számla képes leírás - Számlázó-programok.tlap.hu
részletek »

Elektronikus számla - Számlázó-programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Elektronikus számla
Keresés
Találatok száma - 11 db
Billzone e-számla

Billzone e-számla

Egyszerű felhasználói felület, kedvező áron elérhető e-számla csomagok, ingyenes számlázás. Az első olyan oldal Magyarországon, ahol digitális aláírás megvásárlása nélkül igénybe vehet elektronikus számlázási megoldást, amivel lényegesen csökkentheti eddigi számlaköltségeit. Egyszerű felhasználói felület, kedvező áron elérhető e-számla csomagok, ingyenes számlázás Jelenlegi akciónk keretében 2010. szeptember végéig minden új belépőnk részére ajándékba adunk 25 darab e-számlát, amennyiben 2010. szeptember 30-ig szerződést köt velünk, és cége aktiválásra kerül a Billzone.eu rendszerben. Ezen felül korlátlan számú papír alapú számlát is díjmentesen készíthet (a hagyományos számlák ingyenességéről bővebben itt olvashat).

ChaRM elektronikus számla

ChaRM elektronikus számla

Az elektronikus számla tartalmát tekintve megfelel a hagyományos, papíralapú számlának, azonban nem nyomtatott, hanem elektronikus (PDF, XML) formátumban készül el, tárolódik és kapja meg a címzett elektronikus levélben. A számítógéppel előállított elektronikus számla akkor felel meg a hatályos jogszabályoknak és minősül hitelesnek, ha a kibocsátó ellátta azt digitális aláírásával - mely egyenértékű a papíralapú számlán szereplő aláírással és pecséttel -, illetve minősített időbélyeggel, amely tanúsítja a kiállítás időpontját. Az eredeti hiteles számlapéldánynak az elektronikus állomány minősül, ezt a fájlt kell megőrizni és az esetleges ellenőrzések alkalmával bemutatni. Az e-mail-ben mellékletként elküldött számla hitelessége a levélben található linkre kattintva weben keresztül ellenőrizhető egy ellenőrző alkalmazás segítségével.

DigitDoc E-számla

DigitDoc E-számla

Az elektronikus számla a következő években fel fogja váltani és egyre inkább a háttérbe fogja szorítani a papíralapú számlákat. A megállapításhoz ugyanannyira nem fér kétség sem, mint ahogy ahhoz sem, hogy szükséges-e az e-mail a mindennapi kommunikációban. Ennek alapvető oka, hogy az e-számla rengeteg előnyt nyújt a hagyományos számlával szemben. Az előnyök röviden: olcsóbb, gyorsabb, pontosabb, egyszerűbb, hatékonyabb, ellenőrizhetőbb. A hagyományos papíralapú számlázással kapcsolatban felmerülő átlagos költségek összege meghaladja a 400 Ft-ot számlánként. Az elektronikus számla kiállítással ennek akár 70% megtakarítható.

e-számla

e-számla

Az e-számla egy nyílt, platformfüggetlen, nemzetközi szabványokra és ajánlásokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között. A papíralapú bizonylatokat teljes egészében nélkülöző szolgáltatás megfelel az elektronikus számla jogszabályban (Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény) előírt követelményeinek illetve az Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal 2009 10. 26., az elektronikus úton kibocsátott számlákra vonatkozó egyes rendelkezések értelmezéséről kiadott közleményében foglalt ajánlásainak. A hiteles elektronikus számla a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel és elektronikus aláírással van ellátva. A szabványok maximális figyelembevételének köszönhetően a szolgáltatás könnyen illeszthető bármely már meglévő számlázó és/vagy könyvelő szoftverhez. A könyvelés akár egy gombnyomásra megtörténhet, illetve egy esetleges revizió vagy banki, hivatali adatkérés esetén, az e-számla egy adathordozón (CD, DVD) is beadható.

E-számla, elektronikus számlázás, i-bizonylat

E-számla, elektronikus számlázás, i-bizonylat

Az elektronikus számlázás bevezetéséhez Önnek nem kell lecserélni meglévő számlázó és egyéb (raktárkezelő, könyvelő. stb.) szoftvereit. A már meglévő rendszerét tesszük alkalmassá elektronikus számlázásra. Az elektronikus számla kibocsátása során ugyanúgy kell eljárni, mint a hagyományos papírra nyomtatott számla esetében, csak a nyomtatáskor dől el hogy milyen számla készül. A számlázó programjában, az eddig megszokott módon elkészített számla kinyomtatása előtt adhatja meg Vevője e-mail címét, amelyre az elektronikus számlát kézbesíteni szeretné. Ez a művelet teljesen automatikusan is működhet, amennyiben az adott vevőnek minden esetben elektronikus számlát küld (bővebb információért keressen elérhetőségeinken).

EDI számla

EDI számla

Maxonis által implementált elektronikus számla szolgáltatás jellemzői illetve előnyei a következők: Archivált adatok zárt, biztonságos rendszerben, bizonylatok nem módosíthatóak, törölhetőek, illetéktelen személy hozzáférése kizárt, adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül, bárhonnan elérhető és visszakereshető dokumentumok, költséghatékony kommunikációs adatátvitel (nincs nyomtatási, faxolási költség), jelentősen kisebb adminisztrációs költség a számlafogadó oldalán is, működő, magyarországi referenciák.

Elektronikus számla megoldások - Kryonet

Elektronikus számla megoldások - Kryonet

Ne bajlódjon se számlanyomtatással, se kézi kontírozással! Az e-számla előnyei: - Az e-számla azonnal a vevő rendelkezésére áll - Az e-számla gyors továbbításával a fizetési időszakok lerövidíthetőek, javul a likviditás - Irattározási költségek csökkenek - A számlák visszakeresése egyszerűbb és gyorsabb lesz - Automatizálható az iktatás - A számla útja, átvétele nyomon követhető - Megszűnik a számlák kézi rögzítése, hibalehetőség csökken - Megszűnik a számlák nyomtatás, postázása

Euromacc

Euromacc

Az eebpp nagy biztonságú, hatékony és jogszabálykövető elektronikus számlázási megoldást minden gazdálkodó szervezetnek ajánljuk, mert már a legkisebb szervezeti méretnél és ügyfélszámnál is érvényesülnek az előnyei. A nagy szervezeteknek és a nagy ügyfélkörrel rendelkező vállalatoknak a papír alapú számlák előállításának és postai kiküldésének megszűnésével a jelentős költségmegtakarítás, az üzembiztosság és a könnyű integrálhatóság jelent különösen nagy értéket. A gyors visszakereshetőség a számlainformációkkal kapcsolatos ügyfélszolgálati munkát könnyíti meg. Az eebpp gyorsan bevezethető, és mind a számlakibocsátó vállalat, mind pedig az ügyfél oldalán kényelmet és átláthatóságot biztosít. Outsourcing megoldásban is elérhető.

First Businesspost

First Businesspost

A papíralapú adatcsere (számla, megrendelés) már a múlté. Rendkívül lassú, pontatlan és ráadásul nagyon drága. Az elektronikus adatcsere (számla, megrendelés, stb.) egy rendkívül hatékony megoldás, de az eddigi alkalmazások szintén jelentős befektetést igényeltek. Ezt felismerve a First Businesspost Kft. Viper Gateway megoldásával ezen befektetési költségeket lecsökkentette, egészen a nulláig. Ez azt jelenti, hogy Ön már akár holnap alkalmazhatja a legmodernebb számla (és egyébb adat) küldési rendszerünket, befektetés nélkül, ezentúl minden egyes számlaküldésnél megspórolja eddigi költségei legalább felét, nem beszélve a pontosságról és a gyorsaságról. Amennyiben Ön az elektronikus számlákat szeretne fogadni, még többet tudunk spórolni Önnek. Ön nincs egyedül! Eddig több mint 3000 vállalat csatlakozott a First Businesspost csapatához. Reméljük mihamarabb üdvözölhetjük Önt is!!

Hirdetés
Mobil számlázó program

Mobil számlázó program

Számlázhatsz már mobilon, tableten és okoson! Miért kötnél kompromisszumot, hogy a tableteden egy responsive weboldalon keresztül számlázz, ha natívan és offline módban is megteheted. A Mobil számlázó program számtalan olyan funkciót tartalmaz melyek valódi hatékonysággal ruházzák fel a vállakozásod. A számlázó program figyelmeztet ha a számlafizetési határidő közeleg, de láthatod, mely számlák járatak már le, mindezt egy felületen. A számlázó app segítségével pár kattintással készíthetsz számlát, melyet egy koppintással tölthetsz fel a dropBox és google drive fiókodba, onnan pedig elérheti ügyfeled és a könyvelő is. A mobil számlázó program nyilvántartja a kiadásaidat is, ezáltal teljes képet kaphatsz a vállalkozásod pénzügyi helyzetéről, de láthatod hányadán állsz az ÁFA-val, nem 20.-án derül ki. :) Ha pedig ez sem lenne még elég, és nagyon szeretsz nyomtatni akkor az elkészült számlát azonnal ki is nyomtathatod, hiszen a Google Cloud Print és az Apple AirPrint segítségével egy koppintásnyira van csak a nyomtatás. Próbáld ki és fedezzd fel a mobil számlázó program funkcióit. A mobil számlázó program megfelel a hatályos jogszabályoknak és a NAV előírásainak.

Számlázás könnyen, egyszerűen - Billingo

Számlázás könnyen, egyszerűen - Billingo

Egy átlátható és élvezetesen használható számlázó programot keresel, mely megkönnyíti a mindennapjaidat? A Billingo számlázó szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy jelentős terhet vegyen a válladról ? a számlázó és raktárkezelő program nemcsak a webáruház számlázást képes automatizálni, hanem a készletkezelés összekapcsolásával nyomon követheted vele a készletgazdálkodás minden mozzanatát. A többi számlázó szoftver közül kiemelkedik letisztult felületével, funkciógazdagságával valamint mobil számlázás lehetősége miatt. Sőt! A számlázási programok zömével ellentétben euro számla kiállítására is alkalmas.

Tuti menü