Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számlázó-programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Számlázó-programok képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
 UnioSzámla

UnioSzámla

A számviteli törvénynek és az unios szabályoknak is megfelelő számlázóprogram, amellyel egszerüen készítheti el többnyelvű számláját bármely valutában, hosszú, szabadon szerkeszthető tételszövegekkel. A számlák nyelve a jogszabálynak megfelelően kétnyelvű, a második nyelv választhatóan angol-, német-, vagy olasz. A kezelőfelület nyelve szintén választható. (angol-, német, vagy olasz). A számlakibocsátónak több különböző valutában lévő bankszámlaszáma lehet. A számlákat nyomtathatjuk álló vagy fekvő formátumban, a felső margó tetszőlegesen méretezhető, amely lehetővé teszi a cég már meglévő fejléces papírjaira való nyomtatást.

123szamla.hu online számlázó

123szamla.hu online számlázó

Az 123szamla.hu online számlázó programja azonnali megoldást nyújt legyen szó normál vagy e-számla kiállításáról. A kimutatásoknak és automatizmusoknak köszönhetően átlátható képet kaphat vállalkozása pénzügyeiről. Számlázó szoftverünk használatához mindössze egy internetképes eszközre Számlázási megoldásunk alapvetően különbözik a magyar piacon kapható átlagos, elavult számlázó programoktól. Kiemelt funkciók: Normál és e-számla kiállítás, nem kell telepíteni, bárhonnan használhatja, hálózatos működés, korlátlan munkatárs, biztonsági mentések, bejövő számlák, díjbekérő számla, deviza számla, korlátlan számlatömb, automatizmusok, kimutatások.

A számlázó program

A számlázó program

Megjelenését tekintve egy jól áttekinthető és egyszerű felépítés fogadja Önt. Ez a számlázó program nagymértékben megkönnyíti a napi munkát, hiszen úgy alakítottuk ki, hogy figyelembe vettük a felhasználók által beküldött észrevételeket és javaslatokat. Tehát a kötelező funkciókon túl olyan lehetőségeket is kínál, mellyel cége megítélését egyértelműen pozitív irányba mozdíthatja. A számlázó program öntanuló mechanizmussal van felvértezve, így számláit a lehető leggyorsabban tudja elkészíteni! Nem kell a program indításakor a különféle tétel és partner adatok feltöltésével bajlódnia, csak kezdjen el számlázni és a program minden letárolt tételt és partnert automatikusan behelyez a törzsbe, ahonnan később már listából kiválaszthatja. Ennek a számlázó programnak bármely részén alkalmazható az un. jobb egérgombos navigáció - még egy extra szolgáltatás, mely az Ön kényelmét szolgálja. A számlaformátumot saját ízlésére igazíthatja, valamint céglogojával egyedivé teheti számláinak megjelenését. Természetesen a program megfelel a magyarországi előírásoknak és erről nyilatkozatot is kap.

Adminsoft Kft - Készlet

Adminsoft Kft - Készlet

Cégünk ügyviteli rendszerek, számlázó és készletkezelő programok fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik immár jó néhány esztendeje. Kollégáink legalább 8-10 éve dolgoznak ezen a területen, ezzel garantálva szakmai és piaci felkészültségünket. Szoftvereink fejlesztésénél a legfontosabb szempontok mindenek előtt az egyszerű, gyors kezelhetőség és áttekinthetőség volt. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy termékeink a gyakorlati munkában jól használhatóak legyenek. A hatékonyság alapvető követelmény. Raktárkezelő és Számlázó rendszereink legfőbb erényei a modularitás és a testreszabhatóság, melynek eredményeképp egy valóban használatra tervezett program segítheti Önt a munkájában. Rendkívül kedvező bérleti és vásárlási konstrukcióinkkal minimális befektetéssel könnyíthet ügyvitelén.

Adrenalin Szoftverház

Adrenalin Szoftverház

Az AdreCash Kereskedelmi Rendszer célja, hogy a felhasználó által üzemeltetett kereskedelmi egységek (mind kiskereskedelmi, mind nagykereskedelmi) működéséhez szükséges számítástechnikai segítséget megadja. A fontosabb tulajdonságok röviden: A program több modulból áll, így a felhasználó döntheti el, hogy melyikeket kívánja használni. A program által készített számla megfelel az aktuális törvényeknek és rendeleteknek. A program egységes, korszerű felülettel rendelkezik, amely segíti a felhasználót a program egyszerű kezelésében. Felhasználóbarát, modern, kereső és szűrőrendszer, amellyel szinte korlátlan lehetőségek nyílnak a keresésre, és a leválogatásra az egyes táblákban. A különböző módon szűrt állományokból lehozható listák így akár más-más igényeket elégíthetnek ki. Az összes készletváltoztató mozgásnál (pl. értékesítés, beszerzés), címkenyomtatásnál, stb. vonalkódos azonosítás is lehetséges. A program összekapcsolható az APEH által jóváhagyott többféle pénztárszámítógépes alapú vagy hagyományos fekete dobozos pénztárgéppel, így a felhasználó tudja meghatározni, hogy milyen szolgáltatású kassza modullal kíván dolgozni.

AnyVER

AnyVER

Az AnyVER egy olyan programcsalád, melyben az ügyvitel különböző területeit támogató funkciók elkülönülő egységekbe, úgynevezett modulokba, szervezettek. A keretrendszer gondoskodik a beépülő modulok szabványos kezeléséről, azaz a biztonságról, az egységes kinézetről és a modulok közötti kommunikációról. Ezen felül olyan funkciókat valósít meg, melyek az összes modulból elérhetők, ilyenek pl. az adat szinkronizáció, a hiba- és a jogosultságkezelés. A szoftver 2.0 verziója, a legmodernebb technológiák felhasználásával készült, ezáltal könnyedén igazítható a gyorsan változó informatikai elvárásokhoz. Főbb jellemzők Megbízható, robosztus működés Microsoft technológiák széleskörű támogatása. Elosztott környezet, központba szinkronizált adatok. Távoli boltok adatai perceken belül elérhetők elektronikusan. Többszintű kontrolling támogatás. Legyen általunk naprakész!

ASHTON ügyviteli programrendszer

ASHTON ügyviteli programrendszer

A lefedett ügyviteli területektől függően (rendelésnyilvántartás, számlázás, raktárkészlet kezelés, szállítólevél, pénztár, folyószámla, iktatás, stb.) különböző csomagban megvásárolható, böngészőben futó integrált ügyviteli programrendszer elsősorban mikro- kis- és középvállalkozások számára webáruházakkal történő összekapcsolási lehetőséggel. A programrendsszerhez opcionálisan B2B kiegészítés is rendelhető. A programrendszer használatához az Ön számítógépére mindössze egy böngészőt és egy PDF megjelenítő szoftvert kell telepíteni

Aucash pénztárgép

Aucash pénztárgép

Aclas, Fiscal, és Euro pénztárgépek forgalmazása online webáruházunkban részletes termékleírásokkal, akciós árakon! Ezen gépek forgalmazásán túl szintén vállaljuk bármilyen típusú pénztárgép javítását és átírását Budapesten szaküzletünkben. Skype-on, MSN-en, E-mailben, és telefonon is elérhetnek bennünket, és kérhetnek ajánlatot! Komplett pénztárgépes rendszerek vonalkód leolvasóval digitális mérleggel és szoftverrel.

AXEL számlázó

AXEL számlázó

Egyszerű, gyors számla kiállítás. APEH által elfogadott számlázó szoftver. A program szállítólevél, árajánlat, megrendelés készítésére is alkalmas. Nem csak számlázási, hanem készletnyilvántartó program is egyben. Számos beállítás, lekérdezés, grafikon. Ingyenes, beépített, automatikus frissítés!

Hirdetés
Billzone e-számla

Billzone e-számla

Egyszerű felhasználói felület, kedvező áron elérhető e-számla csomagok, ingyenes számlázás. Az első olyan oldal Magyarországon, ahol digitális aláírás megvásárlása nélkül igénybe vehet elektronikus számlázási megoldást, amivel lényegesen csökkentheti eddigi számlaköltségeit. Egyszerű felhasználói felület, kedvező áron elérhető e-számla csomagok, ingyenes számlázás Jelenlegi akciónk keretében 2010. szeptember végéig minden új belépőnk részére ajándékba adunk 25 darab e-számlát, amennyiben 2010. szeptember 30-ig szerződést köt velünk, és cége aktiválásra kerül a Billzone.eu rendszerben. Ezen felül korlátlan számú papír alapú számlát is díjmentesen készíthet (a hagyományos számlák ingyenességéről bővebben itt olvashat).

Buster

Buster

A rendszer könnyen használható számlázó szoftver, készlet gazdálkodással és házipénztárral. Több telephely esetén a telephelyek közti áruvándorlás is megoldott, mindíg látható a telephelyi készlet. Ideális kis és középvállalatok teljes ügyvitelére. RMS és CRM modulokkal. Tulajdonságok: Egyszerű számla kiállítás, visszáru kezelése, ügyfél karbantartás, megrendelések, projektek vezetése. Nincs betanulási idő. Kivitelezéskor az egyszerűségre és a gyorsaságra törekedtünk. Nem kell, hogy megértsen eljárásokat, pár kattintás és máris kész a számla!

Cash Junior

Cash Junior

Az Infotéka Kft-t ügyviteli szoftverek fejlesztésével, értékesítésével és technikai támogatásával foglalkozó vállalkozásként alapítottuk 1991-ben. Ügyfeleinkkel kialakított személyes kapcsolat, kollegáink szakmai képzettsége, és az általunk fejlesztett ügyviteli szoftverek minősége garancia volt a cégünk dinamikus fejlődésére. Jelenlegi partnerlistánk bőven meghaladja a 10.000-res nagyságrendet, melyből következik, hogy a többszörös COMFAIR díjas szoftvereinket nagy megelégedéssel használják ügyfeleink. Termékeink Termékpalet tánk folyamatos bővülésének köszönhetően ma már az ügyviteli teendők valamennyi ágára tudunk professzionális megoldásokat biztosítani. Számlázás (Cash Junior, Cash Pro, Kalmár, Kalmár LT) Könyvelés (Kontír, Házipénztár, Pénzügyi modul, Tárgyi Eszköz, Napló) Bérszámfejtés (Infotéka Bér)

Cashier

Cashier

Cégünk saját fejlesztésű terméke, egy univerzális számlázó program, amely egyszerűen és gyorsan telepíthető, könnyen használható, kis és közepes cégek számára ideális. Az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik. A hatályos törvényi előírásoknak megfelelő működés és számlakép, egyszerű, gyors adatkezelés, printerfüggetlen nyomtatás, számlasztornó, jóváíró számla, pro forma számla, garancialevél készítés lehetősége, előzetes számlakép, több bankszámla kezelése (akár több devizanemben), termék és partner adatok nyilvántartása, kedvezmény és felár kezelés, új kerekítési szabályok és fordított Áfa kezelés, magyar és angol nyelvű számlanyomtatvány, összesítő listák.

CasMan

CasMan

Az AHS CasMan Pro verziója mindazon tulajdonságokkal, funkciókkal rendelkezik, melyekkel a AHS CashMan Lite verzió a készletkezelési funkciókkal kiegészítve, mint: - Készletkezelés - Azonnali készletinformációk (karton) - 6 féle szabadon beállítható ár - partnerhez rendelhető ár - Minimum készlet - Raktárra vételezés számla ill. szállító alapján - Termékforgalom - Bizományos műveletek - Bizományos értékesítés - Bizományos elszámolás automatikus számlakészítéssel - Pultos értékesítés - Vonalkódos azonosítás - Kapcsolat a pénztárgéppel (Samsung ER-700)

ChaRM elektronikus számla

ChaRM elektronikus számla

Az elektronikus számla tartalmát tekintve megfelel a hagyományos, papíralapú számlának, azonban nem nyomtatott, hanem elektronikus (PDF, XML) formátumban készül el, tárolódik és kapja meg a címzett elektronikus levélben. A számítógéppel előállított elektronikus számla akkor felel meg a hatályos jogszabályoknak és minősül hitelesnek, ha a kibocsátó ellátta azt digitális aláírásával - mely egyenértékű a papíralapú számlán szereplő aláírással és pecséttel -, illetve minősített időbélyeggel, amely tanúsítja a kiállítás időpontját. Az eredeti hiteles számlapéldánynak az elektronikus állomány minősül, ezt a fájlt kell megőrizni és az esetleges ellenőrzések alkalmával bemutatni. Az e-mail-ben mellékletként elküldött számla hitelessége a levélben található linkre kattintva weben keresztül ellenőrizhető egy ellenőrző alkalmazás segítségével.

Clear Admin

Clear Admin

A Clear Admin Számlázó egy kifejezetten egyszerű program. Ingyenes alaprendszerből és megvehető modulokból áll. A következő területeken nagyszerűen használható: Szolgáltató cégek belföldi számlázása, nemzetközi számlázás (idegen nyelv, deviza), kintlevőségek kezelése, fordított adózás, céglogóval ellátott számlák készítése, nagy tömegű számla átvétele más rendszerekből, tömeges számla- és postai csekk-nyomtatás

CobraContoLight

CobraContoLight

A CobraContoLight számlakészítő és raktárkezelő program egyéni vállalkozók, és kisebb gazdálkodó szervezetek ideális számlázó programja. A program biztosítja, hogy - A számla kinyomtatása után a számla adatai már nem módosíthatók - A számla ismételt kinyomtatása esetén a számlára rányomtatja a -másolat- feliratot.

Tuti menü