Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számlázó-programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: CPort - EU Szolgáltató [2. oldal]
részletek »

Számlázó-programok képes leírás: CPort - EU Szolgáltató [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
CPort-Számla

CPort-Számla

Számlázó szoftverünk akár egyszerű számlázóként, de komplex számlázó rendszerként is funkcionál. Egyszerű kezelhetősége miatt rendkívül felhasználó barát. Az évek során megtapasztaltuk, hogy kétféle felhasználó létezik. Az egyik aki inkább billentyűzettel szeret dolgozni, a másik aki inkább egérrel szeret kattingatni. A szoftver mindkét felhasználót kiszolgálja, hiszen minden funkciója elérhető billentyűzetről, és egérrel is.

DelthaSZÁMLA

DelthaSZÁMLA

Egy hihetetlenül kézreálló programot kínálunk Önnek számlázási munkájának elvégzéséhez. Devizás számlázás akárhány nyelven WINDOWS-hoz, tetszőleges kinézetű számlával ... Fontos információ a döntéséhez! Amennyiben most vásárol a vásárlás összege tartalmazza a 2009-es évben bevezetésre kerülő új, SQL alapú programrendszer DelthaSZÁMLA modulját. A program tartalmazza a fordított adózás illetve a megszűnő 1 és 2 forintos kerekítése miatti változásokat!

DEPO Számla 4

DEPO Számla 4

Az új DEPO Számla 4 program olcsó és kiváló megoldást nyújt az alapvető számlázásban. A szoftver készletnyilvántartást nem tartalmaz, de a gyakran alkalmazott tételek feltölthetőek terméklistába. A szoftver sokféle visszakeresési lehetőséget tartalmaz az ügyfelek adataival és a kiállított számlákkal kapcsolatban.

DigitDoc E-számla

DigitDoc E-számla

Az elektronikus számla a következő években fel fogja váltani és egyre inkább a háttérbe fogja szorítani a papíralapú számlákat. A megállapításhoz ugyanannyira nem fér kétség sem, mint ahogy ahhoz sem, hogy szükséges-e az e-mail a mindennapi kommunikációban. Ennek alapvető oka, hogy az e-számla rengeteg előnyt nyújt a hagyományos számlával szemben. Az előnyök röviden: olcsóbb, gyorsabb, pontosabb, egyszerűbb, hatékonyabb, ellenőrizhetőbb. A hagyományos papíralapú számlázással kapcsolatban felmerülő átlagos költségek összege meghaladja a 400 Ft-ot számlánként. Az elektronikus számla kiállítással ennek akár 70% megtakarítható.

e-Liliput raktár és számlázó program

e-Liliput raktár és számlázó program

Az Extwork e-Liliput teljes mértékben platformfüggetlen felhőalapú, vállalatirányítási rendszer. Amely magában foglalja mindazokat a funkciókat, amire a mai üzleti életben szüksége lehet. Számlázás, raktárkészlet kezelés, kintlévőség kezelés, pénzforgalmi statisztikák, többnyelvű számlázás, több pénznem kezelése, banki információk, és megannyi szolgáltatás a siker jegyében! Bármikor elérheti az e-Liliput számlázó programot saját vagy ügyfele számítógépén, egy internetkávézóban vagy akár mobiltelefonjáról. Szó szerint a zsebében hordhatja a számlázását.

e-számla

e-számla

Az e-számla egy nyílt, platformfüggetlen, nemzetközi szabványokra és ajánlásokra épülő elektronikus számla és számlafizetési szolgáltatás, amely az Interneten keresztül biztosítja közhiteles elektronikus számla kibocsátását és befogadását, biztonságos körülmények között. A papíralapú bizonylatokat teljes egészében nélkülöző szolgáltatás megfelel az elektronikus számla jogszabályban (Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény) előírt követelményeinek illetve az Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal 2009 10. 26., az elektronikus úton kibocsátott számlákra vonatkozó egyes rendelkezések értelmezéséről kiadott közleményében foglalt ajánlásainak. A hiteles elektronikus számla a kiállítás időpontját hitelesítő időbélyeggel és elektronikus aláírással van ellátva. A szabványok maximális figyelembevételének köszönhetően a szolgáltatás könnyen illeszthető bármely már meglévő számlázó és/vagy könyvelő szoftverhez. A könyvelés akár egy gombnyomásra megtörténhet, illetve egy esetleges revizió vagy banki, hivatali adatkérés esetén, az e-számla egy adathordozón (CD, DVD) is beadható.

E-számla, elektronikus számlázás, i-bizonylat

E-számla, elektronikus számlázás, i-bizonylat

Az elektronikus számlázás bevezetéséhez Önnek nem kell lecserélni meglévő számlázó és egyéb (raktárkezelő, könyvelő. stb.) szoftvereit. A már meglévő rendszerét tesszük alkalmassá elektronikus számlázásra. Az elektronikus számla kibocsátása során ugyanúgy kell eljárni, mint a hagyományos papírra nyomtatott számla esetében, csak a nyomtatáskor dől el hogy milyen számla készül. A számlázó programjában, az eddig megszokott módon elkészített számla kinyomtatása előtt adhatja meg Vevője e-mail címét, amelyre az elektronikus számlát kézbesíteni szeretné. Ez a művelet teljesen automatikusan is működhet, amennyiben az adott vevőnek minden esetben elektronikus számlát küld (bővebb információért keressen elérhetőségeinken).

E-talon Kft.

E-talon Kft.

Számlázó program? A szamlazorendszer.hu ingyenes webes számlázó program a tökéletes válasz számodra, ha egyéni, mikro- vagy kisvállalkozásod számlázási igényét korszerű, gyors és biztonságos módon kívánod kielégíteni. Használatához elég csupán egy internetre kapcsolt számítógép Internet Explorer 5.5 vagy újabb böngészőprogrammal. Ez már mindenhol hozzáférhető! Legyél otthon, az irodádban vagy akár egy gyorsétteremben. A számlák kinyomtatásához természetesen szükséged lesz még egy valós vagy virtuális nyomtatóra is.

EDI számla

EDI számla

Maxonis által implementált elektronikus számla szolgáltatás jellemzői illetve előnyei a következők: Archivált adatok zárt, biztonságos rendszerben, bizonylatok nem módosíthatóak, törölhetőek, illetéktelen személy hozzáférése kizárt, adatok hozzáférése titkosított csatornán keresztül, bárhonnan elérhető és visszakereshető dokumentumok, költséghatékony kommunikációs adatátvitel (nincs nyomtatási, faxolási költség), jelentősen kisebb adminisztrációs költség a számlafogadó oldalán is, működő, magyarországi referenciák.

Hirdetés
Egyedi szoftverfejlesztés - Tiger Softwares

Egyedi szoftverfejlesztés - Tiger Softwares

Csapatunk fő tevékenységi köre az egyedi ügyviteli rendszerek és térinformatikai szoftverek fejlesztése. Ide tartozik az egyedi járműkövető rendszerek fejlesztése, flottakezelés, térképes alkalmazások, valamint a webes számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő, megrendeléskezelő és CRM szoftverek fejlesztése. Ezen kívül vállaljuk modern, eladásra orientált weboldalak készítését egyedi igényre szabva, korszerű technológiák és módszerek felhasználásával. Munkánk során folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk az informatika világában tapasztalható gyors fejlődéssel. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb szoftvermegoldást kínálva optimalizáljuk üzleti folyamataikat, költséghatékonyabbá tegyük működésüket.

Egyszerűen kezelhető online számlázó program

Egyszerűen kezelhető online számlázó program

Billing24 jóvoltából forgalmazott felhasználóbarát, és hatékony számlázó program. Nem kizárólagosan egy adott eszközön alkalmazható szoftver, bárhonnan elérhető, helyhez kötöttség nélkül. Egyszerű internet elérés elegendő a használatához. A rendszer cloud technológiával menti a feltöltött adatokat, amivel maximális védelmet biztosít a használója számára. Bármilyen platformon elérhető és használható, ez által PC-n, tableten és mobiltelefonokon is. Ingyenes próbaverziót biztosít az ügyfelek számára.

Elektronikus számla megoldások - Kryonet

Elektronikus számla megoldások - Kryonet

Ne bajlódjon se számlanyomtatással, se kézi kontírozással! Az e-számla előnyei: - Az e-számla azonnal a vevő rendelkezésére áll - Az e-számla gyors továbbításával a fizetési időszakok lerövidíthetőek, javul a likviditás - Irattározási költségek csökkenek - A számlák visszakeresése egyszerűbb és gyorsabb lesz - Automatizálható az iktatás - A számla útja, átvétele nyomon követhető - Megszűnik a számlák kézi rögzítése, hibalehetőség csökken - Megszűnik a számlák nyomtatás, postázása

Elektronikus számlázás, EDI

Elektronikus számlázás, EDI

Az elektronikus számla tulajdonképpen ugyanaz, mint a hagyományos számla, csak nem kinyomtatott, hanem elektronikus, .xml formátumban. A hitelességhez azonban szükség van digitális aláírásra és időpecsétre. A digitális aláírás gyakorlatilag ugyanaz, mint amikor Ön aláírja, lepecsételi nyomtatott számláját, az időpecsét pedig nem más, mint egy tanúsítvány, hogy az adott dokumentum mikor lett kiállítva. Ezzel igazolódik, hogy a számlát nem visszadátumozták, vagy előredátumozták. A nyomtatott számlák tárolása és archíválása eddig is rengeteg gondot jelentett, ezt azonban egyszer és mindenkorra elfelejthetjük, hisz e-számláink tárolásához elég egyetlen DVD lemez is, amire több százezer elektronikus számla ráfér.

Eniszámla 1.0 Standard

Eniszámla 1.0 Standard

Az Eniszámla egy kivételesen könnyen kezelhető számlázó program, mely elsősorban azoknak a kis és középvállalkozásoknak az igényét elégíti ki, akik szolgáltatásokat számláznak és nincs szükségük raktárkészletkezelésre. A program a következő fő funkciókat nyújtja: Partnerek nyilvántartása , termékek nyilvántartása, magyar, angol és német nyelvű és tetszőleges pénznemű normál-, helyesbítő- és sztornó számlák készítése, testreszabható számlaszámok, változtatható számlakép, több számlatömb kezelése, cégembléma nyomtatása számlára, irányítószámok alapján automatikus helységnév felismerés, számlák csoportosítása tetszőleges szempont(ok) szerint, exportálás Excelbe, program jelszavas védelme

ENSO Ügyvitel

ENSO Ügyvitel

Az ENSO Ügyviteli rendszer nagyon sokféle funkciót tartalmaz, és sokrétű felhasználást támogat. A forintos- és devizás kimenő számlák kiállítása mellett iktathatók a bejövő számlák, állíthatunk ki szállítólevelet, árajánlatot, és nyilvántartjuk a bejövő- és kimenő megrendeléseket. A számla nyomtatás történhet több nyelven is, sőt még a mátrixos gyorsnyomtatás is rendelkezésre áll. A partnernyilvántartásban elkülönítve találjuk a vevőket és a költségpartnereket, ezen kívül kezelhetünk ügynököket, különböző jutalékokat, időszaki akciókat, továbbá mennyiségi- és forgalmi kedvezményeket egyaránt megoldhatunk a programmal. A terméknyilvántartást illetően 8 féle árkategória, különböző csoportosítások, és árképzési sémák, és nyomtatható árlisták állnak rendelkezésre. A cikkeknél kezeli a vonalkódok meglétét, a bizományos kezelést, a gyári számokat és a garanciákat. A több raktárban is fellelhető termékek nyilvántartását továbbá leltározási opció is segíti (részleltár és leltárkorrekció is van!). Gyártástámogatási funkciója kiterjed a receptura kezelésre, valamint az alkatrészekre történő szétszerelésre is. A program beépítve tartalmazza a házipénztár kezelését, képes pénztárbizonylatok kiállítására, és időszaki pénztárjelentés készítésére.

eSystem éttermi szoftver

eSystem éttermi szoftver

Cégünk vendég-látóipari szoftverek programozásával és forgalmazásával foglalkozik. Ha Ön már a hagyományos módszerekkel nem tudja nyomon követni cége alapanyag illetve nyersanyag forgalmát, ezen könnyen segíthetünk éttermi rendszerünkkel. Éttermi szoftverünkkel napra készen követheti és automatikus megrendelést is, beállíthat szállítókra bontva. Az éttermi rendszer segítségével kár otthonról is mindent nyomon követhet az automata e-mail küldő rendszer segítségével, amely minden beállított változásról jelentést küld. Látogasson el bemutatótermünkbe és tesztelje személyesen vendéglátó programunkat.

EU Szolgáltató  számlázó program

EU Szolgáltató számlázó program

Az Európai Unión belüli szolgáltatásokkal is foglalkozó vállalkozások számlázását könnyíti meg az EU Szolgáltató programunk. Korszerű számlázó program, mely számláz magyar, angol és német nyelven, és árajánlat készítést is tartalmaz! Internetes árlista támogatás a WebTesz programmal. A Provimax Kft. alakulásának 10 éves évfordulójára adtuk ki 2006-ban!

Tuti menü