Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számlázó-programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: InnVoice - Online [4. oldal]
részletek »

Számlázó-programok képes leírás: InnVoice - Online [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
InnVoice Standard

InnVoice Standard

- Számlaképek 14 féle változatban, 8 nyelven (magyar, angol, német, francia, olasz, román, szlovák, szlovén) - Devizaszámlázás - Hátralékkezelés - Számlák, szállítólevelek, proforma számlázás - Jogszabályoknak megfelel∓mp;ilde; számlázó szoftver - Házipénztár kezelés - Folyamatos terméktámogatás és APEH nyilatkozat

InSys számlakészítő rendszer

InSys számlakészítő rendszer

E rövid összefoglalás egy általános számlázási rendszer lehetőségeit sorolja fel. A program segítségéval egy általános számla egyszerűen elkészíthető. A rendszer többek között az alábbi lehetőségeket biztosítja: a számla megfelel a 24/1995. (XI.22.) PM. rendeletben előírtaknak (kihagyás és ismétlés nélküli sorszámozás, példányok sorszámozása, stornírozási lehetőség stb.), lehetőséget nyújt arra, hogy a számlainformációkról kimutatásokat lehessen készíteni (törzslisták, összesítő lista számlákról), igény esetén egyszerű lehetőséget nyújt a kapcsolódó cikkek és készletek kezelésére, bejelentkezési rendszere véd a program jogtalan kezelésétől, egyszerűen adaptálható ún. általános rendszerparaméterek (a számlát kiállító cég nevének, címének, bankszámlaszámának, adószámának) megadásával, könnyen kezelhető szerviz lehetőségeket biztosít (adatok mentése, visszatöltése, indexelése stb.),

Internetes számlázó program

Internetes számlázó program

Az internetes számlázó program ingyenesen használható magánszemélyek, mikro-, kis- és középvállalatok számára. A megfelelő működéshez egy átlagos számítógép valamint internet kapcsolat szükséges. Ez a korszerű alkalmazás a regisztrációt követően azonnal használatba vehető, többé nem lesz szüksége helyhez kötött és telepített programra. Adatai bárhonnan és bármikor elérhetőek az Ön számára. A kezeléshez egyszerű számítógépes ismeret elegendő, mert a használatot a képernyőn megjelenő folyamatos útmutatás segíti. Ez a szoftver az adatokat titkosan kezeli, így azokhoz sem az üzemeltetők, sem mások nem férhetnek hozzá. Internetes számlázó programunk használata az Ön számára INGYENES.

INVOICE számlázó szoftver

INVOICE számlázó szoftver

Az Invoice egy egyszerű és logikusan kezelhető Firebird/Interbase adatbázis alapú, hálózatban is kiválóan használható, többfelhasználós számlázó és raktárkészlet nyilvántartó program. Mire alkalmas az Invoice 1.0 számlázó és készletnyilvántartó program? Számlázás, készletnyilvántartás mellett partnerek, vevők, termékek, szolgáltatások, beszerzések és eladások nyilvántartása. Az Invoice számlázó program számla, szállítólevél, árajánlat kiállításán kívül a következő funkciókat tudja: -bevételezés és árukezelés, -szállítók egyesítése, -többszintű árkezelés, kis- és nagykereskedelmi árak, -átlagárkezelés és kerekítés, -vonalkód és termékkód kezelés, -egyszerűen elérhető szűrési, rendezési funkciók, -excelbe exportálható listák készítése, -összetett keresési funkciók, -jogosultságkezelés, -megren delések nyilvántartása, -internetes kliens modul, -statisztikák, kimutatások készítése, -deviza és EU-s számla készítés (több nyelven is). Az Invoice számlázó szoftver felülete áttekinthető, laikus számára is könnyen kezelhető. Igényes számlaformátum, számos egyedi beállítási lehetőséggel. Billentyűzetről is vezérelhető a gyorsabb számlázás érdekében.

InvoicePro

InvoicePro

A Dolphin InvoicePro Számlázó program Az összetett, sokoldalú, megbízható számlázó, amellyel számláit elkészítheti, a beérkező számláit iktathatja. Mindezt akár korlátlan számú devizanemben. A Dolphin InvoicePro Számlázó program számlák kiállítására és érkeztetésére szolgál. Mindez egy, illetve korlátlan számú cég nevében történhet (egycéges vagy többcéges verzió).

j-Kontó számlázó

j-Kontó számlázó

Három fő modult tartalmaz: számlázás, pénztárkezelés, útnyilvántartás A számlázó lehetőségei: a számlákat PDF formátumban exportálhatja, tetszőleges számú pénznemet kezel, idegen nyelvű számlák készítése, a számlák klónozhatók/másolhatók, több független számlatömb kezelhető, tetszőleges számlaszám kezdőbetűk használata, cég logo megjelenítés, vevők nyilvántartása cím, számlaszám, adószám, telefonszám, e-mail cím alapján, tevékenységi körök rögzítése egységárral, vevők, tevékenységi körök szűrhető, rendezhető listázása, nyomtatása, számlák megjegyzéseinek nyilvántartása, vevők, tevékenységi körök feltöltése egyszer szükséges, későbbiekben, adatbázisból lehívhatók, számlák listázása, szűrése, rendezése, számla lista nyomtatás adott szűrés, sorba rendezés alapján. Adott feltételeknek megfelelő számlák nettó, bruttó értékeinek összesítése. sztornószámla készítése, helyesbítőszámla készítése, előlegszámla készítése, végszámla készítése, előre elkészíthetők a számlák, melyek csak nyomtatáskor kapnak sorszámot. Addig törölhetők is. tetszőleges tételszám - több oldalas számla, biztonsági mentés készítése, mintaszámla,

JGL Számla

JGL Számla

A JGL Számla program egy alap számlázó. Kiadható bizonylatok: Számla Módosító számla Számlát érvénytelenítő okirat Előlegszámla Proforma Szállítólevél (számla alapján) Széles körben paraméterezhető, általános célú számlázó program. Vonalkód olvasó használat lehetőség. Cikk-karton, ügyfél karton vezetés, több mint 30 féle nyomtatás, grafikonok. 130 referencia. Összeállíthatóak csomagok is, vagyis egyes kapcsolt cikkeket együtt is hozzáadhatunk a készülő számlához. (pl. tankönyvcsomag). Boríték, ajánlott postai szelvény címzés, címke nyomtatás, elektronikus másolat küldés E-mail-ben lehetőség. Excel, Html export, cikktörzs, ügyféltörzs Excel import lehetőség.

JUTA-Raktár

JUTA-Raktár

Kiskereskedelmi raktárkészlet nyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztésénél a legfontosabb szempontjaink a következők voltak: Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat) Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása) Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható Kereskedelmi rendszereinket több mint tizenöt év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják. Részletesebb érdeklődésükre ingyenes helyszíni programbemutatót tartunk.

Kristály Fény számlázó

Kristály Fény számlázó

Fő területünk: a megbízó cég speciális egyedi igényei szerinti számlázó programok készítése, ezen belül - általános számlázó, készletnyilvántartó és munkalapnyilvántartó - valamint víz és csatornadíj számlázó rendszerek írása. Programjainkat országszerte eredményesen alkalmazzák. 11 év alatt a kereskedelem, az ipar és szolgáltatás területén szerzett tapasztalat eredményeként született meg, a régebbi programnyelveket leváltva, immárl Windows alapon futó Kristály ügyviteli rendszer. Kissebb vállalkozások is hozzájuthatnak kezdő verziónkhoz a Kristály Fény-hez, amit a cég növekedésével együtt bővíthetnek a megváltozott igényeik szerint. Komplex rendszerként a Kristály kereskedelmi rendszer 'Kristály Gömb' és a Kolibri könyvelő rendszerünket ajánljuk. A legmagasabb szintű verzió 30 napos demo-ja oldalunkról ingyenesen letölthető, ez idő alatt eldönthető megvásárolják-e. A telepítéshez és használatbavételhez E-mailben, Skype-n, telefonon segítséget nyújtunk.

Hirdetés
Kulcs-Számla Plusz

Kulcs-Számla Plusz

Ön is úgy gondolja, hogy napjainkban már kis cégeknél is fontos, hogy igényes megjelenésű, könnyen áttekinthető számlákat állítson ki? Mi így gondoljuk, ezért a kézi számlatömbök kiváltására kifejlesztettük Kulcs-Számla Light programunkat, hogy Ön egyszerűen, könnyen és gyorsan számlázhasson.

Legyen naprakész éttermi rendszerünkkel!

Legyen naprakész éttermi rendszerünkkel!

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

MIKRO exPanda

MIKRO exPanda

A MIKRO exPanda programot az évi néhány száz vagy évi néhány ezer bizonylatot előállító mikrovállalkozásoknak ajánljuk, akik a programot nem hálózaton, hanem csak egy számítógépen kívánják futtatni. A korábbi (dobozos)program helyett forgalmazott új MIKRO exPanda program az exPanda rendszer SQL adatmotorját használja és rendelkezik annak minden kényelmi funkciójával és tudásával. Forintos és devizás számlázás, raktár készlet kezelés (FIFO), bizományosi készlet és elszámolás, több bankszámla és házipénztár, tárgyi eszközök, vevő és szállító folyószámla, cégenkénti és cikkenkénti forgalmi kimutatások, főkönyvi könyvelés mind részei a MIKRO verziónak. Egyszóval szinte minden a gyártás és szerviz modulokat kivéve! Kérjük nézze meg a program modulok ismertetőjét!

Mobil számlázó program

Mobil számlázó program

Számlázhatsz már mobilon, tableten és okoson! Miért kötnél kompromisszumot, hogy a tableteden egy responsive weboldalon keresztül számlázz, ha natívan és offline módban is megteheted. A Mobil számlázó program számtalan olyan funkciót tartalmaz melyek valódi hatékonysággal ruházzák fel a vállakozásod. A számlázó program figyelmeztet ha a számlafizetési határidő közeleg, de láthatod, mely számlák járatak már le, mindezt egy felületen. A számlázó app segítségével pár kattintással készíthetsz számlát, melyet egy koppintással tölthetsz fel a dropBox és google drive fiókodba, onnan pedig elérheti ügyfeled és a könyvelő is. A mobil számlázó program nyilvántartja a kiadásaidat is, ezáltal teljes képet kaphatsz a vállalkozásod pénzügyi helyzetéről, de láthatod hányadán állsz az ÁFA-val, nem 20.-án derül ki. :) Ha pedig ez sem lenne még elég, és nagyon szeretsz nyomtatni akkor az elkészült számlát azonnal ki is nyomtathatod, hiszen a Google Cloud Print és az Apple AirPrint segítségével egy koppintásnyira van csak a nyomtatás. Próbáld ki és fedezzd fel a mobil számlázó program funkcióit. A mobil számlázó program megfelel a hatályos jogszabályoknak és a NAV előírásainak.

Modul6 Számla

Modul6 Számla

- A rögzített számlák mennyisége nincs korlátozva - Devizás számlák készítése - A kinyomtatásig a számla minden adata módosítható, a számla törölhető, nyomtatás után a számla sztornózható. - Nyomtatás előtt a számla megtekinthető a képernyőn. - A nyomtatási példányszám szabadon beállítható nyomtatás előtt. - A számlákból korlátlan számú másolat nyomtatható. - Számla klónozása, vagyis új számla készítése egy meglévő számla adataival. - Összegek számítása két tizedesig vagy egész összegre kerekítve. Készpénzes számláknál 5 Ft-os kerekítési lehetőség a 2008-as szabályok szerint. - Fordított adózásos számlák rögzítése a 2008-as szabályok szerint. - Korlátlan terjedelmű megjegyzés elhelyezése a számlafejben, az egyes tételekben, valamint a számla végén. Előre rögzített kész szövegek beszúrása. - Automatikus kedvezmény-számítás a tételekre és a számla végösszegére. Százalékos vagy abszolút összegű engedmények, összegtől vagy mennyiségtől függő sávokkal. Érvényesség kezdetének és végének megadása. - Számlatételek felvitelekor a termék / szolgáltatás kiválasztása kötelező, de a felkínált megnevezés és a bruttó / nettó egységár felülírható. - Céglogó, embléma elhelyezése a számlán. - A program lehetőséget biztosít a számlaformátum kisebb módosításaira. - Különböző méretű borítékok, illetve ajánlott levél feladóvevény nyomtatása a partnerek adataival.

Money számlázó rendszer

Money számlázó rendszer

Cégünk dinamikusan fejlődik. Vezető programozónk 1981 óta készít programjait, a hosszú idő alatt az élet számos területére készített alkalmazásokat. Pl.:orvosi rendszerek, utazási és utasfoglalási rendszerek, Grafikus raktárkezelő, biztosítási ügynők nyilvántartás, mezőgazdasági gépek üzemanyag fogyasztási nyilvántartás, ISO minősítéshez szükséges anyagmozgást nyilvántartó,követő rendszer. Ezeken kívül számtalan egyedi szoftvert fejlesztünk, ügyfeleink igényei szerint, és meglévő rendszereinket is folyamatosan fejlesztjük, A money számlázó programunk jellemzői: Pontosan követhető, hogy melyik számla mikor válik esedékessé, a vevői és szállítói számlák alapján áfa-kimutatás készíthető, az árrés kalkulációval kiszámítható az értékesítés nyeresége, megfelel a legutolsó jogszabályi-, és törvényi előírásoknak, a program használatához minimális számítógép kezelési ismeret szükséges, mindenfajta kézikönyv használata nélkül könnyen kezelhető lehetőség van a program további bővítésére, és saját arculatra való alakítására, minimális hardware igény nyomtatható terméklista, nyomtatható vevőlista, vevők nyilvántartása, vevők számainak lekérdezése kiegyenlítetlen számlák nyilvántartása, ÁFA analitika, számlák listája, vevőnkénti statisztikai összesítés angol/magyar, német/magyar számla formátum, könnyű kezelhetőség egérrel és billentyűzetről, vevőnként engedmény.

NATURASOFT számlázó programok

NATURASOFT számlázó programok

Cégünk jelenleg kizárólag a magyar jogszabályoknak megfelelő és magyar nyelvű ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozik. Széleskörű igényeknek megfelelő, kiváló minőségű, hálózatosan is megbízhatóan használható, SQL alapú szoftvereket készítünk. Az évek során ügyfeleink száma mára már elérte a 8000-es számot.

Online számlázó

Online számlázó

Az online számlázó A Sudoku Pro egy innovatív komplex webes számlázó program, amely erőssége az ismétlődő számlák kiállítása, a precíz kamatszámítás és az egyedi díjbekérő rendszer. A Sudoku számlázó program képes hagyományos számlák kiállítására és emailben küldésére (távnyomtatás), devizaszámlák előállítására is (utóbbinál devizánként megadható bankszámlaszámmal). Sudoku Pro webes számlázó rendszer A Sudoku Pro online számlázó rendszer funkcióinak leírása: Termékek csoportokba és kategóriákba rendezhetők. Külön felvehetők a termékek devizával és Forinttal is, így a devizaszámlákon egyedileg meghatározható a termék ára, amely eltérhet a Forintos ártól Az ügyfelek (vevők) rögzítésekor a vevő adatai mellett felvihetők az ismétlődő tételek (éves, negyedéves és havi periodikussággal), a vevő adatai, és ÁFA státusza (pl. uniós partnerek 0% ÁFÁ-val), a vevőnek kiállított deviza típusa Gyűjtőszámla vezetése: a hónap közben felvitt tételeket hónap végén is kiszámlázhatjuk egyben. Csoportos számlázás: a hó közben keletkezett (havidíj vagy hóközben felvitt vásárlás miatt) nyitott tételek kiszámlázása egyben minden vevőnek egy művelettel Precíz kamatszámítás: az éves

Tuti menü