Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számlázó-programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Online - Sirokko [5. oldal]
részletek »

Számlázó-programok képes leírás: Online - Sirokko [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
Online számlázó és nyilvántartó rendszer

Online számlázó és nyilvántartó rendszer

A symbion.eu egy online, titkositott SSL kapcsolaton keresztül müködő platformfüggetlen számlakészitő és nyilvántartó rendszer, ami annyit jelent, hogy minden operációs rendszer alatt működik. Előnye a számlanyomtatáson és nyilvántartáson túli szolgáltatasaiban rejlik. Online szolgáltatás lévén kihasználtuk ennek az előnyeit olyan extra funkciókkal, mint automatikus e-mail értesitő a vevőnek a részére kiállitott számláról, a számla vagy dijbekérő ellenértékének jóváírásakor az ügyfél automatikus értesitése a pénzösszeg beérkezéséről, árajánlatküldés e-mailben, valamint fizetési felszólitó küldése egyetlen kattintással. Ezek mind a kényelmet szolgáló és a vevővel aktiv kapcsolatot fenntartó szolgáltatások, amellyel őket és magunkat is naprakészen tarthatjuk. Ezek a funkciók mind kipróbálhatók demó verzióban is, így Önöknek könnyebb döntést hozniuk, hogy szeretnék-e használni a szolgáltatást, vagy esetleg másra van szükségük.

Online számlázó rendszer

Online számlázó rendszer

Online számlázó program, amely nemcsak kiváltja a számlatömböd, hanem számtalan új funkcióval teszi kényelmesebbé vállalkozásod pénzügyeinek intézését. A bizonylatok elkészítése után a számlázó beépített levelezőjével könnyedén kiküldheted számláidat. Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében a számlázó program összeköthető a webáruházaddal, de akár a könyvelőd szoftverével is. Mindezt természetesen mindig a hatályos jogszabályoknak megfelelően teheted, amit a NAV által kiállított igazolás biztosít. Kérdés esetén hívjon bátran.

Online számlázó szoftver

Online számlázó szoftver

Olcsó, megbízható számlázási megoldásként megérkezett a NeoSzámla számlázó program, mely minden egyéni és társas vállalkozás részére elérhető áron biztosítja az elavult számlatömbbe történő számlázás helyett a számítógépes úton történő számlázási lehetőséget. A Neoszámla számlázó program kötelezettségek nélkül megismerhető és kipróbálható, így még mielőtt fizetne szolgáltatásunkért meggyőződhet arról, hogy valóban megfelel az igényeinek. Használatához nem kell letöltenie, telepítenie a programot mindössze egy webböngészőre és internetkapcsolatra van szüksége. Meglévő ügyféltörzsét egyszerűen importálhatja az új számlázó programjába így nem kell egyesével rögzítenie, csak úgy mint az értékesíteni kívánt termékeit. A NeoSzámla számlázó program használatával nem kell félnie attól, ha elromlik a számítógépe hogyan nyeri vissza az adatokat. Az adatok biztonságát a NeoSzámla garantálja.

Online ügyviteli rendszer és számlázó program

Online ügyviteli rendszer és számlázó program

Egyedi, hazai fejlesztésű online ügyviteli rendszer és számlázó program kis és középvállalkozás, egyéni cégek, egyéni vállalkozók számára. Azonnal kipróbálható DEMO felülettel. Ingyenes kötelezettségmentes próbahónap, részletes súgó és online támogatás. Valamennyi vállalkozáshoz szükséges eszközöket, mint naptár, készlet nyilvántartás, megrendelések nyilvántartása és kezelése, számlázás, beszerzés, házipénztár nyilvántartását tudja. Külön funkciók csak előfizetés után érhetők el.

P@rtner.ERP

P@rtner.ERP

- logikus felépítésű és egyszerűen használható, - az egyik legstabilabb rendszer a piacon, használata még igen nagy adatmennyiségnél is gyors és kényelmes, - minden kereskedelmi, szolgáltatási és termelési folyamatot képes lefedni: a cég egyedi ügyviteléhez alkalmazkodva gyorsítja és követhetővé teszi a napi ügymeneteket, - csak olyan modulokért és almodulokért kell fizetnie, amit használ: a többi az Ön számára láthatatlan, és anyagilag sem terheli, de igény szerint később bármely további funkció bekapcsolható használatban lévő rendszerénél, - gyártás megrendelésre, raktárra, egyedi kis- vagy nagysorozatú gyártás, egyedi gyártás és projekt alapú termelés támogatása, szinte egyedülálló gördülő kapacitástervezési lehetőséggel, - testreszabható: a nagy integrált rendszert jogosultsági modulkapcsolók segítségével lehet testre szabni. -Mérnökeink az Ön cége munkafolyamatainak megfelelően bármilyen ügyvitelre paraméterezni tudják a szoftvert, -mérnökeink analizálják cége munkafolyamatait, így is elősegítve az optimalizált, hatékony és cégre szabott szoftver kialakítását, - hálózatban is használható, így az egyes munkafolyamatok megoszthatók, illetve ugyanazokhoz az adatokhoz egyszerre többen is hozzáférhetnek, akár másik telephelyről is,

PC Connect

PC Connect

A PC Connect Bt 1996 decemberében alakult. Alapvetően informatikai rendszerfejlesztés és kereskedelmi profillal. Főleg más cégek alvállalkozóiként dolgoztunk több nagyobb cég részére is. Az eltelt idő alatt mindig a megbízóink lehető legteljesebb kiszolgálására törekedtünk, hogy a belénk vetett bizalmat megszolgáljuk. Az informatika átfogó ismerete és a folyamatos képzés és fejlődés sikereink és az Ön kényelmének záloga. Folyamatosan fejlődünk és szélesítjük ismereteinket azért a célért, hogy a lehető legjobban támogassuk megrendelőinket a minden napi munkában.

PEAS Vállalatirányítási Rendszer

PEAS Vállalatirányítási Rendszer

Cégünk 1998-ban alakult meg, 2008-ban vált cégcsoporttá. Olyan komplex információ-technológiai megoldásokat kínálunk a piacon, amelyek segítségével ügyfeleink könnyebben és gazdaságosabban végezhetik tevékenységeiket. Fő termékeink: PEAS Vállalatirányítási rendszer és ügyviteli szoftverek a céges ügyvitel számos területéről. Fő szolgáltatásaink: egyedi szoftverfejlesztés, rendszerfelügyelet, IT-outsourcing, webhosting, VOIP szolgáltatás, honlapkészítés. Munkatársaink rendszertervezők, -fejlesztők, webdesignerek és rendszergazdák. A cégcsoport hetvenegy állandó kollégája mellett számos külső szakértő segíti munkánkat. A szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében 2007 elején tanúsíttattuk minőségirányítási rendszerünket. Fő termékeink: PEAS Vállalatirányítási rendszer és ügyviteli szoftverek a céges ügyvitel számos területéről. Fő szolgáltatásaink: egyedi szoftverfejlesztés, rendszerfelügyelet, IT-outsourcing, webhosting, VOIP szolgáltatás, honlapkészítés.

Pénztárgép center

Pénztárgép center

Cégünk a következő termékeket forgalmazza: pénztárgépek, mérlegek, vonalkód olvasó és nyomtató, árazó gépek, bankjegyszámlálók. Szervizünk közel 100 pénztárgép szervizelését vállalja, amit APEH engedéllyel rendelkező szakembereink végeznek. Szakembereink weboldalon vagy személyesen leadott megrendelésben rögzített paraméterek szerint a pénztárgépet felprogramozzák, beélesítik. Személyes átvétel esetén üzletünkben a bemutató készüléken a pénztárgép működését kollégáink ismertetik. A regisztrációt az Ön aláírásával igazolt adatközlő lapon küldjük az APEH felé, tehát a pénztárgép bejelentéssel sem kell fáradnia.

Precíz Ft Számla

Precíz Ft Számla

A termék feladata: Röviden számlázás. A belföldi kimenő forint számlák kiállítása és a kiállított számlák nyilvántartása. Akár termék értékesítés, akár szolgáltatás is lehet. Jellemzők: Hat árkategória kezelése, termékek és szolgáltatások nyilvántartása, partner nyilvántartás (csak egyszer kell felvinni (akár később több modulra bővítés esetén is), árjegyzék nyomtatás (közel 32 féle adatszerkezetben), minden termék vagy szolgáltatás egy alaptermékcsoportba (profil) sorolható, bármely időszakra, partnerre, termékre analitika, kiegyenlítetlen számlák analitika, több mint 30 féle nyomtatható számla formátum, kiegyenlítetlen számlák listája - kiegyenlítés vezetése, szabadon korlátlanszámú sor vihető fel (bár kisvállalkozásokra tervezett így 10 000 fölé nem javasolt), szabadon bővíthető például az áfakategóriák (változáskor nem kell programot frissíteni) Alapnyilvántartások: Magyar helységek és azok irányítószáma , besorolási kódok (a cégre jellemző kódokkal lehet feltölteni), áfa kategóriák (a gyártáskor ismert alapkategóriákkal feltöltve szállítjuk)

Hirdetés
ProfitTárs számlázó program

ProfitTárs számlázó program

A legújabb ProfitTárs programmal Ön egy igazán letisztult, meglepően könnyen kezelhető, a legújabb operációs rendszerrel teljes mértékben kompatibilis programhoz jut. Ne higgyen a marketingszövegeknek, győződjön meg erről saját szemével! Töltse le, és próbálja ki a programot! Ehhez nem kell megadnia elérhetőségét, nem kell regisztrálnia sem, mindössze telepíteni, és elindítani a programot teszt üzemmódban. Ezen túl, Önnek bármikor lehetősége lesz áttérni egy komplexebb díjcsomagra, melyet további 6 modullal bővíthet. A program az összes funkciót tartalmazza azért, hogy az esetleges áttérés mindenki számára zökkenőmentes legyen!

ProgramTECH Számlázó

ProgramTECH Számlázó

Ne rendeljen szoftvert, amíg nem kért ajánlatot tőlünk! Ha Ön bizonytalan informatikai kérdésekben, vagy éppenséggel pontosan tudja mire van szüksége, akkor is érdemes felvennie a kapcsolatot velünk. Biztosak vagyunk benne, hogy elképzelését hasznos tanácsokkal tudjuk kiegészíteni még akkor is, ha végül mégsem a ProgramTECH-re esik a választása.

QualitySoft számla készlet rendszer

QualitySoft számla készlet rendszer

A QualitySoft szoftvercsalád számlázó programja kiválóan alkalmas mindenféle számlázási funkció megvalósítására, akár készletkezeléssel is egybekötve. Funkciók: Kimenő számlák,Deviza számlák,Előleg száma,Ismétlődő számla,Díjbekérő Számla e-mailben,Vevői rendelés,Logó a számlán Bizonylatok kapcsolása, folyamatkezelés, pénzügyi kiegyenlítések kezelése PDF nyomtatás, partner csoport, cikk csoport, Bizonylat, árucikk, és pénzügyi kimutatások A rendszer a szoftvercsalád többi tagjával (készletkezelés, könyvelés, bér) integrálható bővíthető, tetszés szerint rugalmasan alakítható, testre szabható. Hozzáértő ügyfélszolgálattal 20 éves tapasztalattal várjuk.

QuickYard számlázó

QuickYard számlázó

A Szoftver a minden számlázással kapcsolatos művelet elvégzésére használható illetve a számlákról listákat, kimutatásokat készíthetünk. Cikktörzs illetve partnertörzset tárol, de lehetőség van szabad szöveges számla készítésére is. Egyedi számlaformátum készíthető például céglogo elhelyezése. Lehetőség van más QuickYard modulokkal történő összekapcsolásra

Raktár Számla Webáruház

Raktár Számla Webáruház

Raktárkezelő és számlázó program webáruházzal összekötve. Nem kell külön berögzítenie a webáruházba a termékeket, mert a raktárkészlet adatokkal valós időben megjelenik az interneten. A rendszer automatikusan exportálja a termékeket az árukereső és árgép adatbázisokba. A rendszer keresőbarát tehát termékeit a vevők könnyen megtalálják a Google-ben is.

rEVOL Express SzámlaVarázsló

rEVOL Express SzámlaVarázsló

A rEVOL Express SzámlaVarázsló egy hálózatosan is használható, modulárisan jól tovább bővíthető számlázó program. Az alapprogram forintos számlázásra használható, a devizás számlázás funkció felár ellenében érhető el. Ezen kívül kiegészíthető még a kiegyenlítések kezelésével, pénzügyi modullal, házipénztár funkcióval is. A szoftver telepítése könnyen elvégezhető. A felhasználói felület modern és ízléses, használata gyorsan elsajátítható. A program árképzése jelentős kedvezményt biztosít többcéges használat esetén. Nincs szükség cégenként külön példány megvásárlására! A vételár 1 év díjmentes szoftverkövetést tartalmaz.

SAP Business One

SAP Business One

Integrált elektronikus számlázási lehetőség Az elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott hitelesített dokumentumok használata egyre inkább teret nyer Magyarországon is. Ezen dokumentum kategóriák fókuszában a számlázás kiemelt szerepet kap, hiszen az elektronikus számlázás az érintett szereplők mindegyikének előnyöket biztosít. A BX eDoc+, az SAP Business One kiegészítése, ami lehetőséget biztosít felhasználóinak, hogy mind nem minősített (fokozott biztonságú, joghatása: írásbeliség), mind minősített elektronikus aláírással (ami teljes bizonyítóerejű magánokirattal egyenértékű joghatással bír) és időbélyegzővel ellátott számlát bocsássanak ki és azokat hiteles elektronikus bizonylat formájában őrizzék meg. A lassú és nagy adminisztrációs terhet jelentő papíralapú számlázás elektronikus formába való átültetésével az SAP Business One felhasználók tetemes mennyiségű időt, energiát, munkát és költséget takaríthatnak meg évente.

Sirokko számlázó program

Sirokko számlázó program

Egyszerű felépítésű számlázó program, amellyel lehetőség van különböző pénznemekben számlázni. A vevő adatait a program eltárolja. Cikktörzsben lehet rögzíteni a rendszeresen ismétlődő számlázandó tételeket. Számla készítésekor a cikktörzsből lehet betölteni az alapadatokat. A rendszeresen ismétlődő számlák előállítására egyedi sablonokat lehet létrehozni. Ezekből a sablonokból generálhatunk rendszeres időközönként számlákat.

Tuti menü