Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Számlázó-programok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szufficit - Wszámla [7. oldal]
részletek »

Számlázó-programok képes leírás: Szufficit - Wszámla [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 111 db
Szufficit Standard számlázó rendszer

Szufficit Standard számlázó rendszer

Szufficit Standard ideális választás azon cégek számára, ahol szükség van egy megbízható könnyen kezelhető a számlázáshoz kapcsolódó tevékenységeket teljes egészében kiszolgáló megoldásra. Hálózatban is használható szoftverünk széleskörű funkcionalitásával, jogosultság, deviza/valuta kezelésével,és nem utolsó sorban logikus felépítésével bármely cég számára jó megoldás.

TravelOffice

TravelOffice

A TravelOffice program a repülőjegy kiállításra jogosult irodák számára kifejlesztett speciális feldolgozó és számlázó program. A programot a magyar piac sajátosságainak megfelelően alakítottuk ki, így a market fare-s jegyek számlázását is maradéktalanul elvégzi. A program elvégzi a repülőjegyek BSP felé történő elszámolását is, és természetesen széleskörű listázási funkciót is beépítettünk. Így bárki egy pillanat alatt megtudhatja, hogy adott cége mennyit repült egy adott desztinációban, milyen osztályon és ez milyen bevételt hozott. A program online összeköttetésben áll a legnagyobb hazai CRS-kel, mint a Galileo, Amadeus. Ezekből az adatok a repülőjegy kiállításával egyidőben jelennek meg a számlázandó tételek között.

TruTime rendszer

TruTime rendszer

Nem látja át, alkalmazottai mivel töltik munkaidejüket? Kibocsátott számlái nem fedik le minden percnyi munkáját? A TruTime az igazi megoldás az Ön számára! A TruTime időmérő és számlázó rendszer segít csapata teljesítményének mérésében, lehetővé teszi, hogy minden ügyfeleire fordított időről számlát állítson ki, miközben csökkenti az adminisztráció és számlázás terheit, költségeit.

ÜgyViszW rendszer

ÜgyViszW rendszer

Az ÜgyViszW integrált vállalatirányítási rendszert kis- és középvállalkozások részére fejlesztettük. Főként kereskedelmi vállalatok készletgazdálkodási, raktár-irányítási, értékesítési, beszerzési és pénzügy-számviteli igényeinek -integráltan- tegyen eleget. Logikai felépítése eltér a megszokott számlázó programokétól: az ISO 9001 szabványnak megfelelően, a folyamatok nyomon követhetőségére helyezi a hangsúlyt. A partneri megkereséstől (megkeresés, árajánlat, rendelés, szállító levél) a számla kibocsátásáig biztosítja a folyamatok összefogását, a számlak rögzítését. Egyesíti a CRM és ERP rendszert, hiszen a kis cégeknél a feladatokat közösen végzik a munkatársak.

Vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszer

Vállalkozásának hatékonyságának növeléséhez elengedhetetlen a vállalatirányítási rendszer, amelynek segítségével naprakészen nyomon követhetjük bevételeinket, kiadásainkat, ezáltal szervezettebben kezelhetjük céges ügyeinket, melynek eredménye a pénz termelés növekedése is lehet! A jó szoftver szervezettséget tart fenn és pénzt termel.

Vállalatirányítási rendszer, integrált rendszer

Vállalatirányítási rendszer, integrált rendszer

Szolgáltatásainkban az informatika legkorszerűbb megoldásait kínáljuk felhasználóinknak. Fő termékünk a Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Rendszerünkbe az ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beépítettünk. Saját fejlesztésű termék, melyet a hazai igényeknek megfelelően alakítottunk ki. Megfelel a hatályos jogszabályoknak. A rendszer moduljai önállóan is használhatók. Rendszerünk alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel testre szabott, a felhasználói igényeknek mindenben megfelelő szoftver kínálunk. Munkánk során nagy gondot fordítunk ügyfeleink egyedi igényeinek legmesszemenőbb kielégítésére, a gyors, pontos, körültekintő feladatmegoldásra. Vállaljuk a hosszú távú terméktámogatást.

Workdays On-line számlázó program

Workdays On-line számlázó program

A Workdays megfelelő megoldás lehet vállalkozása számára, ha egy egyszerűen kezelhető számlázó / raktárkezelő rendszert szeretne magáénak tudni, mely folyamatos fejlesztéseivel az Ön munkáját is sokkal könnyebbé teszi. A Workdays egy folyamatosan fejlődő rendszer, minden fejlesztéssel az Ön munkáját kívánjuk könnyíteni. Magas figyelmet kapott a fejlesztés során a munkafolyamatok idejének minimalizálása. A Workdays rendszerhez letisztult, átlátható felületet terveztünk. A funkciók használatát könnyű megérteni, de ha mégsem, úgy a beépített útmutató válaszokat ad a felmerülő kérdésekre. Mindegy, hogy számítógép, tablet, vagy okos telefon, sőt, operációs rendszertől függetlenül is működik (Windows, OSX, Linux, iOS, Android, stb..) mivel a megjelenítéshez mindössze egy modern böngészőre van szükség. A Workdays folyamatosan fejlődik az igények, elvárások irányában. A mindennapi használat során sok új, extra funkcióval fog találkozni, melyeket költségek és kötöttségek nélkül használhat. Kell ennél több?

wSoft - Számlázó program

wSoft - Számlázó program

A wSoft számlázó program segítségével, másodpercek alatt készíthet a NAV előírásainak megfelelő, áttekinthető, többnyelvű számlát, díjbekérőt vagy szállítólevelet. A számlázó program képes a termékek / szolgáltatások, illetve az ügyfelek listáját, importálni vagy exportálni. Lehetőség van más rendszerekből (pl: webáruház) korlátlan mennyiségű számla importálására is. A wSoft számlázó program külön díj nélkül használható hálózatos üzemmódban, szervertől függően akár interneten is elérhető adatbázissal.

Wszámla - számlázó program

Wszámla - számlázó program

A WSzámla számlázó program főbb jellemzői: Számlázás és rendelés - Korlátlan számú ügyfél, termék, szolgáltatás, számla, tartható nyilván - Partnerekhez rendelhető százalékos kedvezmények és fizetési módok - Számla kialakítása, tételes felsorolással és tetszőleges tartalmú kiegészítésekkel - Tételes engedmények megadásának lehetősége a számlán - A számlák nyomtatás előtt megtekinthetőek - A számlákon egyszerre szerepeltethető céglogo és szöveges szállítói információ - Az elkészített számláik rontása, stornózása, (rész)kiegyenlítése, gyűjtése - Forgalmi listák, top vevők, eladások adatai - Vezetői információk: ügyfélkörök, termékcsoportok forgalma, termékek, szolgáltatások értékesítési adatai - Számos kényelmi funkció: beépített irányítószám-gyűjtemény, gyorsgombos elérések, valamint a felhasználónkra szabható egyedi beállítások - Utólagos számlanyomtatáshoz megadható nyomtatási példányszám - Helyesbítő és Stornó számla kiállítása esetén azonnali nyomtatási lehetőség biztosítása - Előlegszámla kezelése

Tuti menü