Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
On-line számlázo programok képes leírás: Szamlazz - Workdays [2. oldal]
részletek »

On-line számlázo programok: Szamlazz - Workdays [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » On-line számlázo programok
Keresés
Találatok száma - 20 db
Szamlazz Könnyen Számlázó program

Szamlazz Könnyen Számlázó program

SZKH Internetes Számlázó Program Partner nyilvántartás: Akár egy hagyományos számlázó program esetén, itt is részletes nyilvántartást vezethet partnereiről. Termék / Szolgáltatás nyilvántartás: A gyakran számlázott termékeit, szolgáltatásait rögzítheti rendszerünkbe, ezzel is időt takarítva meg. Kimenő számlák kezelése forintban és devizában: Megadhatjuk a deviza árfolyamát és a nevét, így a lekérdezések során bevételek kimutatása automatikusan forintba történik! E-Számla: Online számlázó programunk felkészült az elektronikus számla kiállítására, így időt és pénzt takaríthat meg rendszerünkkel. Díjbekérők: Ne fizessen áfát, csak ha ténylegesen beérkezett termékének vagy szolgáltatásának ellenértéke. A kiállított díjbekérőkből ezután pár kattintással elkészíthető a számla. Több felhasználó kezelése: Lehetőség van újabb felhasználók hozzáadására. Részletesen beállíthatja munkatársai jogosultságát, továbbá az eseménynaplóban nyomon követheti, hogy ki, mikor és mit csinált a rendszerben. Többnyelvű számla készítése: Deviza számla esetében lehetősége van magyar/angol vagy magyar/német nyelvű számlák készítésére! Folyamatos fejlesztés: Mindig naprakészen.

szamlazzaweben.hu

szamlazzaweben.hu

Magyar-angol kezelőfelületű, Windowsos megjelenésű, kényelmesen használható online számlázó program. Számlákat készíthetünk bármely valutában. A törzsadatokat a számlakészítéskor vehetjük fel, amely leegyszerűsíti a kezelést Listázhatunk időszak, kifizetettség, ügyfelek, valuta, vagy a tételszövegben előforduló szótöredék alapján. Valutás bevételeket a számla keltekor érvényes árfolyamon forintosíthatjuk, vagy kijelezhetjük valutában. Bevételeösszesítője egy táblázatban mutatja bevételeinket, nem teljesített és lejárt kintlévőségeinket bármely időszakra. Számlakönyvben megtekinthetők a számlatételek. Korlátlan, regisztráció nélküli kipróbálási lehetőség, olcsó éves díj.

Workdays On-line számlázó program

Workdays On-line számlázó program

A Workdays megfelelő megoldás lehet vállalkozása számára, ha egy egyszerűen kezelhető számlázó / raktárkezelő rendszert szeretne magáénak tudni, mely folyamatos fejlesztéseivel az Ön munkáját is sokkal könnyebbé teszi. A Workdays egy folyamatosan fejlődő rendszer, minden fejlesztéssel az Ön munkáját kívánjuk könnyíteni. Magas figyelmet kapott a fejlesztés során a munkafolyamatok idejének minimalizálása. A Workdays rendszerhez letisztult, átlátható felületet terveztünk. A funkciók használatát könnyű megérteni, de ha mégsem, úgy a beépített útmutató válaszokat ad a felmerülő kérdésekre. Mindegy, hogy számítógép, tablet, vagy okos telefon, sőt, operációs rendszertől függetlenül is működik (Windows, OSX, Linux, iOS, Android, stb..) mivel a megjelenítéshez mindössze egy modern böngészőre van szükség. A Workdays folyamatosan fejlődik az igények, elvárások irányában. A mindennapi használat során sok új, extra funkcióval fog találkozni, melyeket költségek és kötöttségek nélkül használhat. Kell ennél több?

Tuti menü