Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Professzionális számlázó programok képes leírás - Számlázó-programok.tlap.hu
részletek »

Professzionális számlázó programok - Számlázó-programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Professzionális számlázó programok
Keresés
Találatok száma - 25 db
Adminsoft Kft - Készlet

Adminsoft Kft - Készlet

Cégünk ügyviteli rendszerek, számlázó és készletkezelő programok fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik immár jó néhány esztendeje. Kollégáink legalább 8-10 éve dolgoznak ezen a területen, ezzel garantálva szakmai és piaci felkészültségünket. Szoftvereink fejlesztésénél a legfontosabb szempontok mindenek előtt az egyszerű, gyors kezelhetőség és áttekinthetőség volt. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy termékeink a gyakorlati munkában jól használhatóak legyenek. A hatékonyság alapvető követelmény. Raktárkezelő és Számlázó rendszereink legfőbb erényei a modularitás és a testreszabhatóság, melynek eredményeképp egy valóban használatra tervezett program segítheti Önt a munkájában. Rendkívül kedvező bérleti és vásárlási konstrukcióinkkal minimális befektetéssel könnyíthet ügyvitelén.

Adrenalin Szoftverház

Adrenalin Szoftverház

Az AdreCash Kereskedelmi Rendszer célja, hogy a felhasználó által üzemeltetett kereskedelmi egységek (mind kiskereskedelmi, mind nagykereskedelmi) működéséhez szükséges számítástechnikai segítséget megadja. A fontosabb tulajdonságok röviden: A program több modulból áll, így a felhasználó döntheti el, hogy melyikeket kívánja használni. A program által készített számla megfelel az aktuális törvényeknek és rendeleteknek. A program egységes, korszerű felülettel rendelkezik, amely segíti a felhasználót a program egyszerű kezelésében. Felhasználóbarát, modern, kereső és szűrőrendszer, amellyel szinte korlátlan lehetőségek nyílnak a keresésre, és a leválogatásra az egyes táblákban. A különböző módon szűrt állományokból lehozható listák így akár más-más igényeket elégíthetnek ki. Az összes készletváltoztató mozgásnál (pl. értékesítés, beszerzés), címkenyomtatásnál, stb. vonalkódos azonosítás is lehetséges. A program összekapcsolható az APEH által jóváhagyott többféle pénztárszámítógépes alapú vagy hagyományos fekete dobozos pénztárgéppel, így a felhasználó tudja meghatározni, hogy milyen szolgáltatású kassza modullal kíván dolgozni.

AnyVER

AnyVER

Az AnyVER egy olyan programcsalád, melyben az ügyvitel különböző területeit támogató funkciók elkülönülő egységekbe, úgynevezett modulokba, szervezettek. A keretrendszer gondoskodik a beépülő modulok szabványos kezeléséről, azaz a biztonságról, az egységes kinézetről és a modulok közötti kommunikációról. Ezen felül olyan funkciókat valósít meg, melyek az összes modulból elérhetők, ilyenek pl. az adat szinkronizáció, a hiba- és a jogosultságkezelés. A szoftver 2.0 verziója, a legmodernebb technológiák felhasználásával készült, ezáltal könnyedén igazítható a gyorsan változó informatikai elvárásokhoz. Főbb jellemzők Megbízható, robosztus működés Microsoft technológiák széleskörű támogatása. Elosztott környezet, központba szinkronizált adatok. Távoli boltok adatai perceken belül elérhetők elektronikusan. Többszintű kontrolling támogatás. Legyen általunk naprakész!

Buster

Buster

A rendszer könnyen használható számlázó szoftver, készlet gazdálkodással és házipénztárral. Több telephely esetén a telephelyek közti áruvándorlás is megoldott, mindíg látható a telephelyi készlet. Ideális kis és középvállalatok teljes ügyvitelére. RMS és CRM modulokkal. Tulajdonságok: Egyszerű számla kiállítás, visszáru kezelése, ügyfél karbantartás, megrendelések, projektek vezetése. Nincs betanulási idő. Kivitelezéskor az egyszerűségre és a gyorsaságra törekedtünk. Nem kell, hogy megértsen eljárásokat, pár kattintás és máris kész a számla!

Cash Junior

Cash Junior

Az Infotéka Kft-t ügyviteli szoftverek fejlesztésével, értékesítésével és technikai támogatásával foglalkozó vállalkozásként alapítottuk 1991-ben. Ügyfeleinkkel kialakított személyes kapcsolat, kollegáink szakmai képzettsége, és az általunk fejlesztett ügyviteli szoftverek minősége garancia volt a cégünk dinamikus fejlődésére. Jelenlegi partnerlistánk bőven meghaladja a 10.000-res nagyságrendet, melyből következik, hogy a többszörös COMFAIR díjas szoftvereinket nagy megelégedéssel használják ügyfeleink. Termékeink Termékpalet tánk folyamatos bővülésének köszönhetően ma már az ügyviteli teendők valamennyi ágára tudunk professzionális megoldásokat biztosítani. Számlázás (Cash Junior, Cash Pro, Kalmár, Kalmár LT) Könyvelés (Kontír, Házipénztár, Pénzügyi modul, Tárgyi Eszköz, Napló) Bérszámfejtés (Infotéka Bér)

DelthaSZÁMLA

DelthaSZÁMLA

Egy hihetetlenül kézreálló programot kínálunk Önnek számlázási munkájának elvégzéséhez. Devizás számlázás akárhány nyelven WINDOWS-hoz, tetszőleges kinézetű számlával ... Fontos információ a döntéséhez! Amennyiben most vásárol a vásárlás összege tartalmazza a 2009-es évben bevezetésre kerülő új, SQL alapú programrendszer DelthaSZÁMLA modulját. A program tartalmazza a fordított adózás illetve a megszűnő 1 és 2 forintos kerekítése miatti változásokat!

ENSO Ügyvitel

ENSO Ügyvitel

Az ENSO Ügyviteli rendszer nagyon sokféle funkciót tartalmaz, és sokrétű felhasználást támogat. A forintos- és devizás kimenő számlák kiállítása mellett iktathatók a bejövő számlák, állíthatunk ki szállítólevelet, árajánlatot, és nyilvántartjuk a bejövő- és kimenő megrendeléseket. A számla nyomtatás történhet több nyelven is, sőt még a mátrixos gyorsnyomtatás is rendelkezésre áll. A partnernyilvántartásban elkülönítve találjuk a vevőket és a költségpartnereket, ezen kívül kezelhetünk ügynököket, különböző jutalékokat, időszaki akciókat, továbbá mennyiségi- és forgalmi kedvezményeket egyaránt megoldhatunk a programmal. A terméknyilvántartást illetően 8 féle árkategória, különböző csoportosítások, és árképzési sémák, és nyomtatható árlisták állnak rendelkezésre. A cikkeknél kezeli a vonalkódok meglétét, a bizományos kezelést, a gyári számokat és a garanciákat. A több raktárban is fellelhető termékek nyilvántartását továbbá leltározási opció is segíti (részleltár és leltárkorrekció is van!). Gyártástámogatási funkciója kiterjed a receptura kezelésre, valamint az alkatrészekre történő szétszerelésre is. A program beépítve tartalmazza a házipénztár kezelését, képes pénztárbizonylatok kiállítására, és időszaki pénztárjelentés készítésére.

Infocentrum Számlázó Prof.

Infocentrum Számlázó Prof.

Egy számlát el lehet készíteni bonyolultan és gyorsan is. Amikor ott áll a vevő kezében a pénzzel, mit választana egy bonyolult vagy egy egyszerűen kezelhető programot? Professzionális számlázó program, hihetetlenül könnyű kezeléssel, szép, átlátható felülettel. Ez az egyetlen számlázó, amit a munkatársai is szeretni fognak.

Infotéka Kalmár Lite

Infotéka Kalmár Lite

Az infotéka Kalmár méltó utódja a Cash Pro készletnyilvántartó szoftvernek, pontosabban szólva több annál, hiszen kereskedelmi rendszer lévén ez egy másik alternatíva is egyben a több funkcióra vágyóknak. A magasabb vételárért cserébe nagy tudással bíró alkalmazást kapunk, melyhez sok-sok kimutatás is párosul, felárat csak a hálózatos használatért kell fizetni. A könnyen telepíthető szoftver modern külalakjával jól szemlélteti a friss vérvonalat. A felhasználói felület jól kezelhetőnek bizonyult, több paraméterezési megoldás pedig a rendszer hosszú élettartamát jelenti. Terméktámogatási feltételeinél több konstrukció közül is választhatunk.

Hirdetés
InvoicePro

InvoicePro

A Dolphin InvoicePro Számlázó program Az összetett, sokoldalú, megbízható számlázó, amellyel számláit elkészítheti, a beérkező számláit iktathatja. Mindezt akár korlátlan számú devizanemben. A Dolphin InvoicePro Számlázó program számlák kiállítására és érkeztetésére szolgál. Mindez egy, illetve korlátlan számú cég nevében történhet (egycéges vagy többcéges verzió).

JUTA-Raktár

JUTA-Raktár

Kiskereskedelmi raktárkészlet nyilvántartó és számlázó rendszerünk fejlesztésénél a legfontosabb szempontjaink a következők voltak: Egyszerű, gyors és pontos kezelhetőség (egy számítógép ismeretekkel egyáltalán nem rendelkező is kb. egy óra alatt elsajátíthatja a legfontosabb feladatokat) Széleskörű lekérdezési lehetőségek, eladási, bevételezési, raktárkészlet kimutatások Vonalkód technikai eszközök kezelése (vonalkódok leolvasása, nyomtatása) Az üzletben dolgozók elszámoltatása, készpénzzel és áruval való visszaélésének megakadályozása Alacsony árfekvésű de minden extrával ellátott program kifejlesztése mely moduláris rendszerben modulonként is megvásárolható Kereskedelmi rendszereinket több mint tizenöt év tapasztalata és ügyfeleink visszajelzései alapján fejlesztettük ki. Programunk számos referenciahellyel rendelkezik, nagy- és kiskereskedésekben egyaránt sikeresen használják. Részletesebb érdeklődésükre ingyenes helyszíni programbemutatót tartunk.

Kulcs-Számla Plusz

Kulcs-Számla Plusz

Ön is úgy gondolja, hogy napjainkban már kis cégeknél is fontos, hogy igényes megjelenésű, könnyen áttekinthető számlákat állítson ki? Mi így gondoljuk, ezért a kézi számlatömbök kiváltására kifejlesztettük Kulcs-Számla Light programunkat, hogy Ön egyszerűen, könnyen és gyorsan számlázhasson.

Legyen naprakész éttermi rendszerünkkel!

Legyen naprakész éttermi rendszerünkkel!

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

QualitySoft számla készlet rendszer

QualitySoft számla készlet rendszer

A QualitySoft szoftvercsalád számlázó programja kiválóan alkalmas mindenféle számlázási funkció megvalósítására, akár készletkezeléssel is egybekötve. Funkciók: Kimenő számlák,Deviza számlák,Előleg száma,Ismétlődő számla,Díjbekérő Számla e-mailben,Vevői rendelés,Logó a számlán Bizonylatok kapcsolása, folyamatkezelés, pénzügyi kiegyenlítések kezelése PDF nyomtatás, partner csoport, cikk csoport, Bizonylat, árucikk, és pénzügyi kimutatások A rendszer a szoftvercsalád többi tagjával (készletkezelés, könyvelés, bér) integrálható bővíthető, tetszés szerint rugalmasan alakítható, testre szabható. Hozzáértő ügyfélszolgálattal 20 éves tapasztalattal várjuk.

Raktár Számla Webáruház

Raktár Számla Webáruház

Raktárkezelő és számlázó program webáruházzal összekötve. Nem kell külön berögzítenie a webáruházba a termékeket, mert a raktárkészlet adatokkal valós időben megjelenik az interneten. A rendszer automatikusan exportálja a termékeket az árukereső és árgép adatbázisokba. A rendszer keresőbarát tehát termékeit a vevők könnyen megtalálják a Google-ben is.

rEVOL Express SzámlaVarázsló

rEVOL Express SzámlaVarázsló

A rEVOL Express SzámlaVarázsló egy hálózatosan is használható, modulárisan jól tovább bővíthető számlázó program. Az alapprogram forintos számlázásra használható, a devizás számlázás funkció felár ellenében érhető el. Ezen kívül kiegészíthető még a kiegyenlítések kezelésével, pénzügyi modullal, házipénztár funkcióval is. A szoftver telepítése könnyen elvégezhető. A felhasználói felület modern és ízléses, használata gyorsan elsajátítható. A program árképzése jelentős kedvezményt biztosít többcéges használat esetén. Nincs szükség cégenként külön példány megvásárlására! A vételár 1 év díjmentes szoftverkövetést tartalmaz.

SAP Business One

SAP Business One

Integrált elektronikus számlázási lehetőség Az elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott hitelesített dokumentumok használata egyre inkább teret nyer Magyarországon is. Ezen dokumentum kategóriák fókuszában a számlázás kiemelt szerepet kap, hiszen az elektronikus számlázás az érintett szereplők mindegyikének előnyöket biztosít. A BX eDoc+, az SAP Business One kiegészítése, ami lehetőséget biztosít felhasználóinak, hogy mind nem minősített (fokozott biztonságú, joghatása: írásbeliség), mind minősített elektronikus aláírással (ami teljes bizonyítóerejű magánokirattal egyenértékű joghatással bír) és időbélyegzővel ellátott számlát bocsássanak ki és azokat hiteles elektronikus bizonylat formájában őrizzék meg. A lassú és nagy adminisztrációs terhet jelentő papíralapú számlázás elektronikus formába való átültetésével az SAP Business One felhasználók tetemes mennyiségű időt, energiát, munkát és költséget takaríthatnak meg évente.

Tuti menü