Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Professzionális számlázó programok képes leírás: SpediTrans - ÜgyViszW [2. oldal]
részletek »

Professzionális számlázó programok: SpediTrans - ÜgyViszW [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Professzionális számlázó programok
Keresés
Találatok száma - 25 db
SpediTrans

SpediTrans

SpediTrans fuvarszervező/spedíciós és számlázó szoftver a gyakorlati felhasználás tapasztalatait és igényeit is folyamatosan beépítve készült, kifejezetten spedíciós, illetve fuvarozó vállalkozások részére - hálózati, és több telephelyes felhasználásra is alkalmas, személyi számítógépen futtatható. A fuvarszervező szoftver használatával áttekinthetőbbé és hatékonyabbá tehetők a fuvarszervezői feladatok, az elszámolások, a számlázás és az adminisztrációs tevékenységek, továbbá a különféle kimutatások, pénzügyi jelentések segítségre lehetnek a napi, illetve vezetői döntésekben, a távlati célok kitűzésében.

Symbol Ügyvitel STANDARD

Symbol Ügyvitel STANDARD

Az ügyviteli mindenes 1. Nem elégszik meg egy játékszernek tűnő elektronikus számlatömbbel? 2. Nincs szüksége készletkezelésre, viszont a költségszámláit nyilvántartaná? 3. Árajánlatokat készítene, nyilvántartaná szerződéseit? 4. Bevallás előtt is érdekli mennyi a fizetendő ÁFA? Ha a fentiekből csak az egyik állítás is igaz Önre, akkor a válassza Ön is Symbol Ügyvitel STANDARD számlázót, a piac egyik legszélesebb funkcionalitású rendszerét!

Számlázási és nyilvántartási rendszer

Számlázási és nyilvántartási rendszer

A számlázási és nyilvántartási rendszer kis és közepes méretű vállalkozásoknál alkalmazható, ahol a könyvelést nem a helyszínen, hanem egy független könyvelőirodában végzik, de a folyamatos működés zavartalanságához a számlázás, valamint a pénzügyi nyilvántartás a vállalkozás működésének részként annak telephelyén valósul meg.

Számlázó programom

Számlázó programom

Számlázó programunk erőssége a személyre szabott funkciók kialakításában és a program testreszabásában mutatkozik meg leginkább. A profi alapverziótól a prémium verzión keresztül a beépített CRM rendszer garancia vállalkozása fejlődésének következő lépcsőfokára! A számlázó programom prémium verziója bármelyik modulunkkal szabadon bővíthető, így a felesleges költségeket is nyugodtan elfelejtheti. A programot illetve modulokat a helyszínen személyesen telepítjük, áttöltjük az adataikat és beoktatjuk kollégáinak. Csalódás kizárt!

Szufficit Standard számlázó rendszer

Szufficit Standard számlázó rendszer

Szufficit Standard ideális választás azon cégek számára, ahol szükség van egy megbízható könnyen kezelhető a számlázáshoz kapcsolódó tevékenységeket teljes egészében kiszolgáló megoldásra. Hálózatban is használható szoftverünk széleskörű funkcionalitásával, jogosultság, deviza/valuta kezelésével,és nem utolsó sorban logikus felépítésével bármely cég számára jó megoldás.

TravelOffice

TravelOffice

A TravelOffice program a repülőjegy kiállításra jogosult irodák számára kifejlesztett speciális feldolgozó és számlázó program. A programot a magyar piac sajátosságainak megfelelően alakítottuk ki, így a market fare-s jegyek számlázását is maradéktalanul elvégzi. A program elvégzi a repülőjegyek BSP felé történő elszámolását is, és természetesen széleskörű listázási funkciót is beépítettünk. Így bárki egy pillanat alatt megtudhatja, hogy adott cége mennyit repült egy adott desztinációban, milyen osztályon és ez milyen bevételt hozott. A program online összeköttetésben áll a legnagyobb hazai CRS-kel, mint a Galileo, Amadeus. Ezekből az adatok a repülőjegy kiállításával egyidőben jelennek meg a számlázandó tételek között.

TruTime rendszer

TruTime rendszer

Nem látja át, alkalmazottai mivel töltik munkaidejüket? Kibocsátott számlái nem fedik le minden percnyi munkáját? A TruTime az igazi megoldás az Ön számára! A TruTime időmérő és számlázó rendszer segít csapata teljesítményének mérésében, lehetővé teszi, hogy minden ügyfeleire fordított időről számlát állítson ki, miközben csökkenti az adminisztráció és számlázás terheit, költségeit.

ÜgyViszW rendszer

ÜgyViszW rendszer

Az ÜgyViszW integrált vállalatirányítási rendszert kis- és középvállalkozások részére fejlesztettük. Főként kereskedelmi vállalatok készletgazdálkodási, raktár-irányítási, értékesítési, beszerzési és pénzügy-számviteli igényeinek -integráltan- tegyen eleget. Logikai felépítése eltér a megszokott számlázó programokétól: az ISO 9001 szabványnak megfelelően, a folyamatok nyomon követhetőségére helyezi a hangsúlyt. A partneri megkereséstől (megkeresés, árajánlat, rendelés, szállító levél) a számla kibocsátásáig biztosítja a folyamatok összefogását, a számlak rögzítését. Egyesíti a CRM és ERP rendszert, hiszen a kis cégeknél a feladatokat közösen végzik a munkatársak.

Tuti menü