Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vállalatirányítási Rendszerek képes leírás - Számlázó-programok.tlap.hu
részletek »

Vállalatirányítási Rendszerek - Számlázó-programok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szamlazoprogramok.tlap.hu » Vállalatirányítási Rendszerek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Egyedi szoftverfejlesztés - Tiger Softwares

Egyedi szoftverfejlesztés - Tiger Softwares

Csapatunk fő tevékenységi köre az egyedi ügyviteli rendszerek és térinformatikai szoftverek fejlesztése. Ide tartozik az egyedi járműkövető rendszerek fejlesztése, flottakezelés, térképes alkalmazások, valamint a webes számlázó, készletnyilvántartó, raktárkezelő, megrendeléskezelő és CRM szoftverek fejlesztése. Ezen kívül vállaljuk modern, eladásra orientált weboldalak készítését egyedi igényre szabva, korszerű technológiák és módszerek felhasználásával. Munkánk során folyamatosan képezzük magunkat, hogy lépést tartsunk az informatika világában tapasztalható gyors fejlődéssel. Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek abban, hogy a legjobb szoftvermegoldást kínálva optimalizáljuk üzleti folyamataikat, költséghatékonyabbá tegyük működésüket.

eVIR Extra - Online ügyviteli rendszer

eVIR Extra - Online ügyviteli rendszer

Az eVIR kis és középméretű vállalatok igényeire szabott online és platformfüggetlen Elektronikus Vállalatirányítási Információs Rendszer. Az Extra csomagot azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik jelentős és folyamatosan növekvő ügyfélkörrel dolgoznak, számukra havi szinten átlag feletti számlát állítanak ki és nem utolsó sorban szükségük van készlet és termékkezelésre is. Továbbá kényelmesen, naprakészen és online felületen szeretnék nyomon követni és intézni vállalkozásuk tennivalóit. Válassza a tökéletes megoldást cége további növekedéséhez!

ExtWork Professional - többraktáras ügyviteli rendszer

ExtWork Professional - többraktáras ügyviteli rendszer

A közép- és kisvállalatok számára kifejlesztett Extwork Professional integrált vállalatirányítási rendszer biztosítja, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljon minden új bevételi lehetőségre mialatt működése a legnagyobb elérhető hatékonyságot biztosítsa vállalata számára. A gyors bevezetés és szakszerű üzemeltetés révén, amit az Awant Hungary Kft. tapasztalt szakemberei nyújtanak. Az tárolt lekérdezések, jelentések készítése,lehetővé teszi a különböző szempontok szerinti gyors, rugalmas adatelemzést.

Flexium ERP - integrált vállalatirányítási rendszer

Flexium ERP - integrált vállalatirányítási rendszer

A Flexium jelenleg a hazai piacon elérhető egyik legmodernebb ERP rendszer. Rendkívül gyors műveleti sebességű, hatalmas bizonylatszám kezelésre képes, végletekig rugalmas és testre szabható. Valóban platform független integrált ügyviteli és vállalatirányítási rendszer. Komplex megoldás kis- és középvállalatok részére egy gyorsan változó de költség-érzékeny piaci környezetre - versenyképes áron. A Flexium ERP rendszer olyan vállalatoknak készült, melyek a növekedésükhöz szükséges ügyviteli folyamataikat hatékonyan, optimalizálva szeretnék menedzselni. A Flexium ERP lefedi egy jól menedzselt vállalat valamennyi fontos területét. Egy integrált és jól strukturált rendszer, mely nemcsak lehetőséget ad minden fontos folyamat dokumentálására, hanem a belőle kinyert információkat és elemzéseket is egységesen nyújtja a cégmenedzsment felé.

P@rtner.ERP

P@rtner.ERP

- logikus felépítésű és egyszerűen használható, - az egyik legstabilabb rendszer a piacon, használata még igen nagy adatmennyiségnél is gyors és kényelmes, - minden kereskedelmi, szolgáltatási és termelési folyamatot képes lefedni: a cég egyedi ügyviteléhez alkalmazkodva gyorsítja és követhetővé teszi a napi ügymeneteket, - csak olyan modulokért és almodulokért kell fizetnie, amit használ: a többi az Ön számára láthatatlan, és anyagilag sem terheli, de igény szerint később bármely további funkció bekapcsolható használatban lévő rendszerénél, - gyártás megrendelésre, raktárra, egyedi kis- vagy nagysorozatú gyártás, egyedi gyártás és projekt alapú termelés támogatása, szinte egyedülálló gördülő kapacitástervezési lehetőséggel, - testreszabható: a nagy integrált rendszert jogosultsági modulkapcsolók segítségével lehet testre szabni. -Mérnökeink az Ön cége munkafolyamatainak megfelelően bármilyen ügyvitelre paraméterezni tudják a szoftvert, -mérnökeink analizálják cége munkafolyamatait, így is elősegítve az optimalizált, hatékony és cégre szabott szoftver kialakítását, - hálózatban is használható, így az egyes munkafolyamatok megoszthatók, illetve ugyanazokhoz az adatokhoz egyszerre többen is hozzáférhetnek, akár másik telephelyről is,

PEAS Vállalatirányítási Rendszer

PEAS Vállalatirányítási Rendszer

Cégünk 1998-ban alakult meg, 2008-ban vált cégcsoporttá. Olyan komplex információ-technológiai megoldásokat kínálunk a piacon, amelyek segítségével ügyfeleink könnyebben és gazdaságosabban végezhetik tevékenységeiket. Fő termékeink: PEAS Vállalatirányítási rendszer és ügyviteli szoftverek a céges ügyvitel számos területéről. Fő szolgáltatásaink: egyedi szoftverfejlesztés, rendszerfelügyelet, IT-outsourcing, webhosting, VOIP szolgáltatás, honlapkészítés. Munkatársaink rendszertervezők, -fejlesztők, webdesignerek és rendszergazdák. A cégcsoport hetvenegy állandó kollégája mellett számos külső szakértő segíti munkánkat. A szolgáltatásaink minőségének javítása érdekében 2007 elején tanúsíttattuk minőségirányítási rendszerünket. Fő termékeink: PEAS Vállalatirányítási rendszer és ügyviteli szoftverek a céges ügyvitel számos területéről. Fő szolgáltatásaink: egyedi szoftverfejlesztés, rendszerfelügyelet, IT-outsourcing, webhosting, VOIP szolgáltatás, honlapkészítés.

Vállalatirányítási rendszer

Vállalatirányítási rendszer

Vállalkozásának hatékonyságának növeléséhez elengedhetetlen a vállalatirányítási rendszer, amelynek segítségével naprakészen nyomon követhetjük bevételeinket, kiadásainkat, ezáltal szervezettebben kezelhetjük céges ügyeinket, melynek eredménye a pénz termelés növekedése is lehet! A jó szoftver szervezettséget tart fenn és pénzt termel.

Vállalatirányítási rendszer, integrált rendszer

Vállalatirányítási rendszer, integrált rendszer

Szolgáltatásainkban az informatika legkorszerűbb megoldásait kínáljuk felhasználóinknak. Fő termékünk a Modus Integrált Vállalatirányítási Rendszer. Rendszerünkbe az ERP rendszerektől elvárható minden funkciót beépítettünk. Saját fejlesztésű termék, melyet a hazai igényeknek megfelelően alakítottunk ki. Megfelel a hatályos jogszabályoknak. A rendszer moduljai önállóan is használhatók. Rendszerünk alkalmazható kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Paraméterezéssel és szoftverfejlesztéssel testre szabott, a felhasználói igényeknek mindenben megfelelő szoftver kínálunk. Munkánk során nagy gondot fordítunk ügyfeleink egyedi igényeinek legmesszemenőbb kielégítésére, a gyors, pontos, körültekintő feladatmegoldásra. Vállaljuk a hosszú távú terméktámogatást.

Tuti menü